Vali Tavlı mesajında şu ifadelere yer verdi;
 
“Sevgili Çanakkaleliler,
 
     2016 yılını geride bırakırken daha huzurlu, mutlu ve müreffeh bir Çanakkale Büyük ve Güçlü bir Türkiye hedefine emin adımlarla yürüdüğümüz yeni bir yıla giriyoruz.
 
     Devletimizin ve milletimizin hayatında özel bir yeri olan Çanakkale’mizin başta huzur ve güvenlik olmak üzere her anlamda daha yaşanabilir bir şehir haline gelmesi için kamu kurum ve kuruluşlarımız ve vatandaşlarımızla elbirliği ile çalıştığımız bir yılı geride bıraktık. 2017 yılında da hep birlikte daha güzel bir Çanakkale için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu anlayışla ilimizin ve ülkemizin bugüne kadar elde ettiği başarıları yeni başarılarla perçinlemek, çocuklarımıza ve gençlerimize daha güzel ve müreffeh bir ülke bırakmanın çabası ve çalışması içerisinde olacağız.
 
     2016 yılı üzüntü verici hadiseleri milletçe yaşadığımız, terör örgütlerinin çirkin ve kanlı yüzlerinin ortaya çıktığı bir yıl oldu.
 
     Ülkemizin birlik ve beraberliğine, halkımızın huzur ve güvenine kasteden hain terör saldırılarına maruz kalarak şehit olan vatandaşlarımıza ve güvenlik güçlerimize Cenabı Allah’tan rahmet, yakınlarına ve aziz milletimize sabır ve başsağlığı, gazilerimize acil şifalar diliyorum.
 
     Milletimizin birlik ve beraberliğine, ülkemizin bütünlüğüne yönelen bu saldırılar karşısında her zamankinden daha çok birlik ve beraberlik içerisinde olacak, ülkemiz için hep birlikte çalışacağız.
 
     Bu duygu ve düşüncelerle; yeni yılın ilimize ve ülkemize güzellikler getirmesini diliyor, sivil, asker tüm kamu personelinin, özel sektör çalışanlarının, basın mensuplarının, saygıdeğer Çanakkalelilerin yeni yılını tebrik ediyorum.”
 


Kaynak: Haber Merkezi