Çanakkale’de köprü başında faaliyet gösteren bir işletme geçtiğimiz yıl kuruyemiş paketleri içerisine altın koyarak sürpriz yapan kuruyemiş dükkanı işletmecisi Umut Akçay, bu yılbaşında farklı bir uygulamaya daha imza attı.
 
Akçay, sattığı 10 TL’lik kuruyemiş paketleri ve açık paketlerin içine koyduğu 3 adet akşam yemeği kuponu ile müşterilerine yılbaşı sonrası akşam yemeği sürprizi hazırladı.
 
4 yıldır kuruyemiş üzerine faaliyet gösteren kuru yemiş dükkanı sahibi Umut Akçay, yılbaşı öncesi kuruyemiş satışlarını arttırmak amacıyla sattığı 10 TL’lik kuruyemiş paketlerinin yanı sıra açık paketlerin içerisine koyduğu 3 adet sınırsız alkollü akşam yemeği kuponu ile müşterilerine yılbaşı öncesinde sürpriz hazırladı.
 
Kuruyemiş içinden çıkan kuponla akşam yemeğini kazanacak olan 3 talihli müşteri 1 Ocak-31 Ocak tarihleri arasında istediği herhangi bir gün anlaşmalı olan restaurantta akşam yemeğine gidecek.
 
İşletme sahibi Akçay, geçen yıl yılbaşı öncesi yaptıkları bu uygulamayı bu yılbaşı da devam ettirmek istediklerini söyledi.
 
Geçen yıl kuruyemiş içine koydukları altın ile bir kampanya düzenlediklerini aktaran Akçay sözlerine şöyle devam etti:“ Bu yıl da 3 şanslı çiftimize anlaştığımız bir restaurantta sınırsız alkollü yemek kampanyası düşündük. Kuruyemişlerimiz içine kupon koyduk. Yılbaşına özel kampanyamızda 3 şanslı çiftimiz yemek ikramında bulunacağız. Geçen yıl ki kampanyamızda vatandaşlarımız kuruyemişe büyük ilgi gösterdi. Bu yılki ilgiyi daha yüksek talepte bekliyoruz. Önümüzdeki yılda da böyle bir uygulamayı devam ettirip, geleneksel hale getirmeyi planlıyoruz. Bütün müşterilerimizi alışveriş yapmaya bekliyoruz”
 
İşletmeden alışveriş yapan Turgut Eroğlu isimli vatandaş, işletmenin her sene olduğu gibi bu yılbaşında da kampanyası olduğunu belirterek:” Geçen sene küçük altın kampanyası yapmıştı. Vatandaşlar çok memnun kaldı. Bu sene yapmış olduğu kampanyada 1-30 Ocak arasında herhangi bir gün içinde sınırsız yeme içme olacak. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Bu kampanyadan çok memnunuz” diye konuştu.
 
Ersan KÜÇÜKKURU
 


Kaynak: Haber Merkezi