Çanakkale hafta sonu bu iddialar ile çalkalandı. 18 Mart Stadyumu’nda Pazar günkü müsabaka esnasında çekildiği ileri sürülen fotoğraflar Dardanelsporlu taraftarlar başta olmak üzere, bazı dernek yöneticileri ve çok sayıda vatandaş tarafından paylaşıldı. Adeta gündem oluşturan fotoğraflarda, belediye başkanı tarafından rakip Dersimspor taraftarına belediye başkanı tarafından kumanya verildiği iddia edildi.

1915 Ruhu Gençlik Derneği Başkanı Halit Kubilay Fırat da, sosyal medyada paylaştığı fotoğrafın altına şu notu düştü; “Yıllardır 17 Gençlik Tribünlerine uğramayıp, bu şehrin takımına ve yanında olan taraftarlara zerre desteği olmayan Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Dardanelspor-Dersimspor maçında İstiklal marşı okunurken protesto edip zafer işareti yapan rakip takım taraftarlarına kumanya dağıttı. Takdir Çanakkale Halkının...”
Bazı yorumlarda ise sadece Dersimspor için değil, dağıtılacaksa Dardanelspor maçı için Çanakkale’ye gelen tüm rakip takımlara kumanya dağıtılması gerektiğini belirtildi.
 


Kaynak: Haber Merkezi