Çanakkale’nin Ezine ilçesinde Ayşe Korur, boşanma aşamasındaki eşi G.K. tarafından av tüfeğiyle vurularak öldürüldü. Olay geçtiğimiz gün saat 21.30 sıralarındaAyşe Korur’un Seferpaşa Mahallesindeki ailesinin evinde meydana geldi. G.K. boşanma aşamasındaki eşi Ayşe Korur ile görüşmek için kayınpederinin evine gitti. Çiftin görüşmesi bir süre sonra tartışmaya dönüştü. G.K. yanında bulunan av tüfeğiyle eşi Ayşe Korur’a ateş etti. Ağır yaralanan Ayşe Korur kaldırıldığı Ezine Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayın ardından G.K. ise kaçtı. G.K’nin yakalanması için çalışma başlatıldı.
 
SOSYAL MEDYA HESABINDAN CİNAYETİ İTİRAF ETTİ
 
G.K., boşanma aşamasındaki eşi Ayşe Korur’u av tüfeğiyle öldürdükten sonra sosyal medya hesabından durumunu, ‘gururlu hissediyor’ yaptı. Hesabından cinayeti itiraf eden G.K., ‘Ayşe Korur hakkın rahmetine kavuştu. Ben namusumu temizledim, herkes duyurulur’ yazdı.
 
POLİS YAKALANMASI İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATTI
 
Ezine İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. Cinayetin ardından kaçan Gencay Korur'u yakalama çalışmaları ise devam ediyor. Öte yandan Ayşe Korur’un cenazesi ise ikindi namazına müteakip Zeytinli Camiinde kılınan cenaze namazını Ezine Belediye Kabristanlığına defnedildi.
 
 
Mustafa SUİÇMEZ