Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.

Bölge Müdürü Enver Demirci, yangın koordinasyon merkezinde Genel Müdür Karacabey’i karşıladı. Karşılamada; Bölge Müdür Yardımcıları Yusuf Karartı, Fazıl Cabaroğlu, OYM Şube Müdürü Tuncay Işık, İşletme Müdürleri, İşletme Şefleri, Teknik Personel hazır bulundu. Bölge Müdürü Demirci tarafından faaliyetler konusunda brifing verildi.
Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey ise ziyarette yaptığı konuşmada, “Öncelikle Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor, ülkemize ve teşkilatımıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bu vesile ile Sayın Bakanımızın selamlarını iletiyor ve bayramlarınızı kutladığını bildiriyorum. Orman teşkilatımız bayram tatil demeden 7/24, orman yangınlarıyla mücadele başta olmak üzere birçok alanda halkımıza hizmet vermektedir. Biz büyük bir aileyiz, sizin nöbet tuttuğunuzu biliyor, özellikle bu bayram da sizlerle beraber olalım istedim” dedi.

Yapılan tüm faaliyetlerde iş sağlığı ve güvenliği konularının da unutulmaması gerektiği ve insan hayatının her şeyden önemli olduğundan bahseden Genel Müdür Karacabey, “Aldığınız eğitimlerle, bilinçli bir şekilde yaptığınız çalışmalarla orman yangınlarıyla mücadele de başarılı çalışmalar yapıyoruz, bu çalışmalarda emeği geçen tüm personelimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Haber Merkezi