Olası Cumhurbaşkanlığı seçimine yönelik hazırladıkları seçim anketi bir yıldır devam eden ve anketin etkilerini yerelde tüm partilerin il başkanlarına anlatmaya başlayan Akademisyenler Prof. Dr. Ekrem Tufan ve Prof. Dr. Atila Yüksel TBMM Seçimi için de yeni bir anket hazırladı.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Öğretim üyesi Prof. Dr. Ekrem Tufan ve Adnan Menderes Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Atila Yüksel geliştirdikleri seçim tahmin metodu ile daha önce  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçim sonuçlarını ve Çanakkale Belediye Başkanlığı seçim sonuçlarını doğru tahmin etmişlerdi. Son geliştirilen ve iki aşamalı olarak hazırlanan seçim anketinde ilk genel seçimde en yüksek oy alması beklenen ve mecliste grubu olan beş partinin, Çanakkale İli için oy oranını tahmin etmeyi hedefliyor.

Anonim olan ve sizi tanımlayan hiçbir özel bilginin görülmediği ankete sizler de aşağıdaki linklere tıklayarak katılabilirsiniz. Anket sonuçları Prof.Dr. Ekrem Tufan’ın Youtube kanalından aylık olarak açıklanacak.

MECLİSTE GRUBU OLAN İLK BEŞ PARTİNİN ÇANAKKALE'DEKİ OYLARINI ÖĞRENMEYE YÖNELİK ANKETE KATILMAK İÇİN TIKLAYIN

ÇANAKKALE SEÇMENİNE YÖNELİK İTTİFAKTA YER ALAN VE ALMAYAN PARTİLERE YÖNELİK ANKETE KATILMAK İÇİN TIKLAYIN

OLASI CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ İKİNCİ TUR SONUCUNU TAHMİN EDEN VE BİR YILDIR DEVAM EDEN ANKETE KATILMAK İÇİN TIKLAYIN