Biga Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni Biga Ağaköy Prof. Dr. Ramazan Aydın Yerleşkesi Entelektüel Etkinlik Merkezi Didem Yaman Amfisinde gerçekleştirildi.

Mezuniyet törenine, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Koordinatörü Prof. Dr. Dinçay Köksal, Lapseki Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Engin Gür, Gelibolu Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Abdulkerim Diktaş, Biga Belediye Başkan Yardımcısı Nazım Hikmet Keskiner, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Melih Akyıl, Biga Ziraat Odası Meclis Başkan Yardımcısı Fahri Tekin, Biga Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Mutur, Biga Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayit Tanur, kamu ve özel sektör kuruluşlarının temsilcileri, ÇOMÜ yöneticileri, akademisyenleri ve idari personeli, sivil toplum kuruluşlarının yetkilileri, öğrenci aileleri ve yakınları ile basın mensupları katıldı.

Tören, akademisyenler tarafından öğrencilere diplomalarının takdim edilmesinin ardından, pilav ikramı ve canlı müzik dinletisi ile son buldu.

Haber Merkezi