Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası her hafta farklı bir meslek grubu üyeleri ile yaptığı toplantıyı bu hafta 17 No’lu Meslek grubu temsilcileriyle gerçekleştirdi.
 
17 No’lu Meslek Komite Başkan Yardımcısı Ali Polat,  restoran ve kafe sektöründe faaliyet gösteren sektör temsilcileriyle birlikte ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülend Engin, Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Gürbüz ve Genel Sekreter Sema Sandal ile bir araya geldi.
 
Gerçekleştirilen toplantıda bölgemizin öncelikli sektörleri arasında yer alan turizm sektörünün önünün açılması ve rekabet gücünün arttırılmasına yönelik projelere öncelik verilmesi, sektörde yaşanan eleman sıkıntısı için kalıcı çözümler üretilmesi, dükkân kiralarında yaşanan yükseliş, lojistik ve ulaştırma sorunları, Geyikli ve Bozcaada’da kayıt dışı pansiyonculuğun sürekli artış göstermesi ve denetim mekanizmalarının işletilmemesi, Bozcaada’daki turistik tesislerin erken kapanmak zorunda kalması sebebiyle yaşanan kayıplar gündeme geldi.
 
Toplantıya katılan sektör temsilcileri bu tarz toplantılarla sektörde yaşanan sorunların gündeme getirilmesinden son derece memnun olduklarını ifade ederek Yönetim Kurulu temsilcilerine teşekkür etti.


Kaynak: Haber Merkezi