Vali İlhami Aktaş, Kale Şirketler Grubu’nun kurucusu ve Onursal Başkanı Merhum Dr. Hacı İbrahim Bodur’un vefatının 6. yılı münasebetiyle düzenlenen mevlid programına katıldı.
 
Merhum Dr. Hacı İbrahim Bodur anısına, Kale Grubu Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur Okyay ile Kale Grubu Başkan Yardımcısı ve Teknik Bölüm Başkanı Osman Okyay’ın ev sahipliğinde Çan ilçesi Kale Seramik Fabrikaları Camii’nde Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okundu.
 
Mevlid-i Şerif programına Vali İlhami Aktaş’ın yanı sıra; Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Turhan Ecevit, Çan Kaymakam V. Yenice Kaymakamı Musa Göktaş, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Tahsin Ssaruhan, Sahil Güvenlik Çanakkale Grup Komutanı SG. Kd. Bn. Ercan Oran, Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, belediye başkanları, kurum müdürleri, Kale Grubu çalışanları ve vatandaşlar katıldı.
 
Farklı illerden gelen hafızların Kuran-ı Kerim okuduğu ve duaların edildiği Merhum Dr. Hacı İbrahim Bodur’u anma programında Vali İlhami Aktaş ve Kale Grubu Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur Okyay tarafından birer konuşma gerçekleştirildi.
 
Merhum Dr. Hacı İbrahim Bodur’un Çanakkale’nin ve Türkiye’nin önemli değerlerinden olan, şehrinin ve ülkesinin kalkınması için durmadan çalışan ve yenilikçi bakış açısıyla genç nesle yeni ufuklar açtığını belirten Vali İlhami Aktaş, “Kale Şirketler Grubu’nun kurucusu ve Onursal Başkanı Merhum Dr. Hacı İbrahim BODUR’u vefatının 6. yılında rahmetle anıyorum” diye konuştu. Mevlid-i Şerif programı, yemek ikramının ardından sona erdi.
 
Haber Merkezi