10. Bölge Düzensiz Göç ile Mücadele Koordinasyon Toplantısına katılmak üzere Bursa iline giden Vali İlhami Aktaş, burada bir dizi ziyaretlerde bulundu.
 
Bursa ilinde gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Vali İlhami Aktaş, ilk olarak Anadolu Ajansı (AA) Bursa Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti. Anadolu Ajansı Bursa Bölge Müdürü Erdinç Aksoy tarafından karşılanan Vali İlhami Aktaş, Bölge Müdürü Erdinç Aksoy ve haber merkezindeki muhabirlerle ile bir süre görüşerek sohbet etti. Bölge Müdürü Erdinç Aksoy ve haber merkezindeki muhabirlerle çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar dileyerek AA Bursa Bölge Müdürlüğü ziyaretini sonlandıran Vali İlhami Aktaş, Bursa İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünü ziyaret etti. Bursa İl Kültür ve Turizm Müdürü Dr. Kamil Özer ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami Aktaş, Bursa İl Kültür ve Turizm Müdürü Dr. Kamil Özer’den yapılan çalışmalar ve faaliyetlerle hakkında bilgi alıp çalışmalarında başarılar diledi. Bursa İl Kültür ve Turizm Müdürü Dr. Kamil Özer, ziyareti dolayısıyla Vali İlhami Aktaş’a teşekkür ederek memnuniyetini ifade etti. Bursa ilinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde Vali İlhami Aktaş, Osmanlı Devleti’nin kurucusu Osman Gazi ve Osmanlı Devleti’nin ikinci padişahı Orhan Gazi’yi kabirleri başında ziyaret etti, dua okudu ve türbe hakkında bilgiler aldı.
 
Ardından Vali İlhami Aktaş, Bursa Çanakkaleliler Kültür ve Yardımlaşma Derneğini ziyaret etti. Bursa Çanakkaleliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Veli Yalçın, başkan vekili Ömer Küçükkaya ve dernek üyeleri tarafından karşılanan Vali İlhami Aktaş, dernek başkanı Veli Yalçın ve dernek üyeleri ile bir süre görüşerek sohbet etti. Vali İlhami Aktaş, Bursa Çanakkaleliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Veli Yalçın ve dernek üyelerine çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bursa Çanakkaleliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Veli Yalçın ve dernek üyeleri, Vali İlhami Aktaş’ın nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.
 
Vali İlhami Aktaş, Bursa Çanakkaleliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği ziyareti sonrasından Bursa İl Jandarma Komutanlığını ziyaret etti. Bursa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Recep Yalçınkaya tarafından karşılanan Vali İlhami Aktaş, İl Jandarma Komutanlığı ziyaretçi şeref defterini imzaladı ve ziyareti sırasında Bursa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Recep Yalçınkaya ile bir süre görüşerek sohbet etti. Bursa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Recep Yalçınkaya, ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Vali İlhami Aktaş’ a teşekkür etti.
 
Vali İlhami Aktaş, Bursa ilinde gerçekleştirdiği son ziyaretinde Karayolları Genel Müdürlüğü Kamu Özel Sektör Ortaklığı Bursa Bölge Müdürü Sezgin Küçükbekir’i ziyaret etti. Vali İlhami Aktaş, Karayolları Genel Müdürlüğü Kamu Özel Sektör Ortaklığı Bursa Bölge Müdürü Sezgin Küçükbekir ile bir süre görüştü. Bölge Müdürü Sezgin Küçükbekir, Karayolları Genel Müdürlüğü Kamu Özel Sektör Ortaklığı Bursa Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarla ilgili Vali İlhami Aktaş’a bilgi verdi. Karayolları Genel Müdürlüğü Kamu Özel Sektör Ortaklığı Bursa Bölge Müdürü Sezgin Küçükbekir, Vali İlhami Aktaş’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.
 
Vali İlhami Aktaş’ın, Bursa ilinde gerçekleştirdiği temaslarda İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Tahsin Saruhan, Sahil Güvenlik Çanakkale Grup Komutanı SG. Yarbay Ercan Oran ve İl Göç İdaresi Müdür V. Velican Doğru da bulundu.
 
Haber Merkezi