Selin Beauty Center’in 22. şubesi, franchising olarak Çanakkale Barbaros Mahallesi’nde açıldı. Marka sahibi olan internet fenomeni ve iş kadın Selin Ciğerci de açılışa katılım sağladı.
 
Çanakkalelilerin neredeyse tüm güzellik hizmetlerini sağlayabileceği, 2 katlı Selin Beauty Center, bugün itibariyle hizmet vermeye başladı. Güzelliğine düşkün herkesi misafir etmeye hazır olan güzellik merkezi, Troya Bandosu’nun mini konseri ve kokteyl ile açıldı. Selin Beauty Center Çanakkale’de; protez tırnak, bölgesel incelme, kalıcı oje & nail art, cilt bakımı, kalıcı makyaj, ipek kirpik ve kirpik laminasyon gibi birçok işlem, alanda deneyimli personeller ile yerine getiriliyor. Çanakkalelilerin yoğun ilginin gösterdiği açılışa Selin Ciğerci de gelerek, şubeyi gezdi.
 
22. şubelerini Çanakkale’ye açmaktan dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Selin Ciğerci, “2 katlı, gerçekten yok yok olan şubelerden bir tanesi… Kendini seven, kendine bakmak isteyen, hayata temiz bir şekilde gülümsemek isteyen Çanakkalelileri bekliyoruz. Cilt olsun, tırnak işlemlerimiz olsun hepsi burada yapılıyor. Renkli, güzel, cıvıl cıvıl tüm işlemlerimiz burada yapılıyor. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Tüm Çanakkale halkını da buradan kocaman öpüyorum” şeklinde konuştu.
 
HİZMETLERİ ANLATTI
Şu anda alanında uzman 10 kişiye istihdam sağlayan güzellik merkezi hakkında bilgi veren İşletme Sahibi Elif Çardak, “Makyaj alanında; profesyonel makyaj, gelin makyajı hizmetleri var. Fön hizmetimiz var. 4 kişinin aynı anda işlemlerinin yapılabildiği; protez tırnak, jel tırnak, kalıcı oje, kuru manikür-pedikür hizmetleri mevcut. Kaş-kirpik odasında laminasyon yapılıyor. Zayıflama odasında, G5 cihazı bulunuyor. Bu cihaz sayesinde selülit ve çatlaklar da giderilebiliyor. Toplamda 3 ila 12 cm arasında tek seansta incelme sağlıyoruz, hatta 14 cm’ye kadar çıkmışlığı var. Bir seans toplam 45 dakika sürüyor.  Kalıcı makyaj odalarında 2 danışman ile aynı anda 2 müşteriye hizmet verilebiliyor. Burada; microblading, kıl tekniğiyle çalışıyoruz. Pudralama, dudak renklendirme, eyeliner, dipliner ve kaş silme gibi hizmetleri mevcut. İkinci katta ise; cilt analiz odasında cilt tipi analiz edildikten sonra klasik ya da hydrafacial cilt bakımı yapılabiliyor. 18 aşamalı olan hydrafacial cilt bakımında; cildinize uygun maskeler, peelingler kullanılarak cildinize uygun ürünlerle bakım yapılıyor. Son oda olan epilasyon odasında ise; 5 kıl tipine uygun, 4 mevsim kullanılabilen epilasyon cihazı ile yaz mevsiminde de lazer uygulaması yapılabiliyor. Yılın tasarımı ödülünü alan Alexandra cihazı ile lazer uygulaması yapıyoruz. Hem soğuk hem de buz başlığı bulunuyor. Danışanın tercihine göre uygulama yapıyoruz” dedi.
 
AÇILIŞA ÖZEL İNDİRİMLER
Ay sonuna kadar devam edecek olan indirimli fiyatlar hakkında bilgi veren Çardak, “Klasik cilt bakımımız, 200 TL yerine açılışa özel 150 TL; Hydrafacial ise, 400 yerine 350 TL. Lazerde ise tüm vücut 8 seans, 2500 TL; erkeklerde fiyat değişmiyor. Ancak tabii ki ön görüşme yaptıktan sonra özel paketler de oluşturabiliyoruz. Ayrıca 4 bölge, 8 seans, 1500 TL gibi bir paketimiz de mevcut. Yaza merhaba paketimiz kapsamında da 12 seanslık zayıflama hizmetimiz 1500 TL” ifadelerini kullandı.
Selin Beauty Center; Barbaros Mahallesi, Atatürk Caddesi, Boğaziçi Konakları 300/1-2 Çanakkale Merkez adresinde, tüm güzellik hizmetleri ile misafirlerini bekliyor.
 
Sevi Gözay UĞURLU