AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Çan Kocabaş Çayı’nın 2. Kısım ıslah projesinin onaylandığı müjdesini verdi.
 
AK Parti Grup Başkanvekili Turan sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada geçtiğimiz haftalarda Çan Atıksu Arıtma Tesisinin açılışını büyük coşkuyla gerçekleştirdiklerini belirtti.
 
Turan açıklamasının devamında bu sayede Kocabaş Çayı’nın artık temiz akacağını, Çan’ı güzelleştirmeye ve Çan’lı hemşehrilerine layık bir yer haline getirmek için yatırımlarının, projelerinin sürdüğü müjdesini verdi.
 
Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Çan Kocabaş Çayı’nın 2.Kısım ıslah projesini onayladı ifadelerine yer veren Turan açıklamasına şu sözlerle devam etti:” Dev proje ile Kocabaş Çayı’nın kalan kısmı da ıslah edilecek ve çayın etrafıyla birlikte hemşehrilerimiz için sosyal donatı alanı oluşturulacak. Küçük büyük, ilçe köy demeden ne ihtiyaç varsa yatırım planına alınması için uğraşıyor, taleplerimizi kurumlarda takip ediyoruz. Altyapı projelerimiz hızla sürmekte. İnsanımıza yakışan, modern yaşam alanları inşa etmek için çalışıyoruz”
 
Fehmi Şenyiğit
 


Kaynak: Haber Merkezi