Eray Yasin Işık'ın kaleme aldığı, Ahmet Burak Bacinoğlu yönetiminde sahneye koyulan ‘İyi Kötü Çirkin’ adlı oyun Çanakkale seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. İyilik ve kötülük kavramı; trajik bir olay örgüsü içinde hiciv ve espirili bir dilde anlatıldığı oyunda, seyircinin televizyon ekranlarından ve beyaz perdelerden takip ettiği Ersin Korkut, Hakan Bulut, Erdem Baş ve Eray Yasin Işık rol alıyor.

Tek suçu iyi bir insan olmak olan talihsiz bir adam, hayatı boyunca karşılaştığı kötülüklere ve çirkinliklere rağmen vicdanının sesini dinleyerek ayakta durmaya çalışmıştır. Yaşadıkları acılara, zorluklara, aşağılanmalara karşı, o iyi olmaktan hiç vazgeçmemiştir. Kazık yemiş, yanlış anlaşılmış hatta başkalarının yaptıklarının ceremesini de çekmiştir. Ama vazgeçmemiştir. İyiler hep kazanır sözünü ispatlamaya çalışırken o hep kaybetmiştir. Ta ki bir gün değişmeye karar verene kadar..."
‘İyi Kötü Çirkin’, 26 Mayıs Perşembe günü saat 20.30’da Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) İçdaş Kongre Merkezinde sahnelenecek. 1. Kategori 134,5 lira, 2. Kategori 112 lira ve 3. Kategori 90 lira olan oyunun biletleri, biletix üzerinden satışa sunuldu.

Gülçin AKIN