Tartışmalı genel başkan yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu partisinden istifa sözlerine ise; ‘’Partimde iyilik adına mücadele etmeye devam edeceğin’’ diyerek istifa iddialarını yalanladı.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı, Türk Dünyası ve Yurt Dışı Türkler Başkanı Rıdvan Uz, İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'ndan görevini devraldı. Görev devir teslimine ilişkin açıklama yapan İYİ Partili Uz, "İYİ Parti Türk Dünyası ve Yurt Dışı Türkler Başkanlığı görevimizi İstanbul Milletvekilimiz Sayın Yavuz Ağıralioğlu'ndan devraldım. Bu zamana kadar başkanlığımız için verdiği emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. İYİ Parti, Ülkemiz ve milletimiz için çalışmaya devam edecektir." dedi.

Koltuğunu devr eden İyi parti İstanbul Milletvekili Ağıralioğlu, partisinde mücadele etmeye devam edeceğini belirterek, 4 yıldır genel başkan ve partinin kendisine verdiği görevleri yerine getirdiğini söyleyip, "Bu son divan değişikliğinin toplumda bir endişe ve üzüntü yaratması, siyasetin sorumlu dilinin bunca kamplaşma arasında ortak bir endişeye dönebileceğinin göstergesidir. Partim adına bana tevcih edilen bütün görevleri ifa ederken, genel başkan dahil partinin milletvekilleri, yol arkadaşlarımız dahil bütün milletimizin iftiharı ve övüncü olduğuma inanıyorum" diye konuştu.

''PARTİMDE İYİLİK ADINA MÜCADELE ETMEYE DEVAM EDECEĞİM''
Son divan değişikliğinin kamuoyunda bu kadar yankı uyandırmasını, partisinin siyasi gücüne bağladığını söyleyen Yavuz Ağıralioğlu, bu değişikliğin millet vicdanında ortak üzüntüye dönebilmesinin, kendisi ve partisi adına iftihar olduğunu kaydetti.
 
İbrahim Akın KAZANCI