Gerçek  yaşam hikayesinden alınan ‘Hayal Satıcısı’ Tiyotrosu Çanakkale’de gerçekleştirildi. Çanakkale Belediyesi Kültür Etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen,  tiyatroya katılanlar Berna Laçin’in tek kişilik oyunu büyük beğeni topladı.

Çanakkale Belediyesi'nin Nisan ayı kültür etkinlikleri kapsamında ünlü oyuncu Berna Laçin ‘Hayal Satıcısı’ isimli tiyatro oyununu sahneledi. İki yaşam arasında sıkışan bir kadın ve kadınlığın ezberlenmiş söylemlerine ayna tutan benzersiz bir hikaye olan ‘Hayal Satıcısı’ gerçek bir yaşam hikayesinden yola çıkarak Kadınların güçlü duruşunu sahneleniyor.  Zehra İpşiroğlu'nun yazıp, Berfin Zenderlioğlu'nun yönettiği tek kişilik ve tek perdelik 'Hayal Satıcısı' Çanakkale’de de sahnelendi.
Çanakkale Belediyesi Nisan Ayı Kültürel etkinlikler kapsamında ÇOMÜ İÇDAŞ Kara Yusuf Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen Oyunda Oyuncu ve Sunucu Berna Laçin sahneye çıktı. Hem konusu, hem de hayatın gerçeklerini aktardığı Tiyatroya Çanakkaleli vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.  Enerjisi ve performansı ile  İzleyicileri hayran bırakan Berna Laçin ayakta alkışlandı. Gösteri sonunda sahneye çıkan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Berna Laçin'i Çanakkale'de ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek,  gösterdiği üstün performans nedeni ile teşekkürlerini ileterek geleneksel Çanakkale seramiği takdiminde bulundu. 

“Çanakkale'ye aşık oldum ya onu n'apıcaz" 
Tiyatro gösterimi için Çanakkale’ye gelen Oyuncu Berna Laçin, sahne öncesinde Çanakkale’yi de gezdi. Kente dair izlenimlerini Twitter’de paylaşan ünlü oyuncu Çanakkale’ye aşık olduğunu söyledi.  Laçin, kaz dağları başta olmak üzere gezdiği bir çok yerin ardından yapığı paylaşımda “Çanakkale'ye aşık oldum ya onu n'apıcaz"  dedi.
Gülçin AKIN