2016 Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi’nde Dahiliye Uzmanlığı eğitimini tamamlayan Dr. Güven, 2022 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi’nde Hematoloji Bilim dalı üzerine yan dal ihtisasını tamamlayarak Çanakkale’de göreve başı yaptı.

Konula alakalı hastaneden yapılan açıklamada “Uzman kadrosuna güç katmaya devam eden Hastanemizde Hematoloji Uzmanı Dr. Serkan Güven hasta kabulüne başladı. Hematoloji Uzmanımız Dr. Serkan Güven ilimizde ve hastanemizde görev yapacağı için mutlu olduğunu belirtirken Hematoloji Polikliniğimizde lösemi, lenfoma, myelom gibi maling hastalıklar, anemi ve koagülasyon bozuklukları gibi bening hastalıkların tanı, tedavi ve takibinin yapılacağını kaydetti” denildi.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Başhekim Op. Dr. Hasan Keser “Hematoloji uzmanımızın da hastanemiz kadrosuna katılmasıyla beraber gücümüze güç katmaya devam ediyoruz. Bugünden itibaren kan ve kan hastalıkları ile ilgili teşhis, tedavi ve takibini hastanemizde yapabilme imkanına sahibiz” şeklinde konuştu.
 


Kaynak: Haber Merkezi