Her biri 40 yıldan uzun süredir tiyatro sahnelerinde bizlerle buluşan usta oyuncularla, Ahududu oyunu ile Çanakkale’de tiyatroseverlerle bir araya gelecek.
 
Dünyanın en çok oynanan komedilerinden biri olarak tiyatro tarihine geçen “Ahududu”, Tiyatrokare’nin yeni yorumuyla Nedim Saban imzasıyla sahnelenmeye devam ediyor.  Dünyanın en büyük starları tarafından yorumlanan ve Cary Grant’ın başrolde oynadığı bir film olarak da bilinen (Arsenic and Old Lace), Türkiye’de daha önceleri Suna Pekuysal, Vasfi Rıza Zobu, Ani İpekkaya gibi ustalar tarafından oynanmıştı. Oyunun yeni prodüksiyonunda ise başrollerde Suna Keskin ve Melek Baykal var. Melek Baykal ve Nedim Saban’ın uzun yıllar sonra sahneye döndüğü oyunda ayrıca;  Cem Güler, Ender Gülçiçek, Birol Engeler, Özgür Yetkinoğlu ve Bülent Seyran rol alıyor.
 
İki yaşlı kadının yalnızlığa buldukları çareyi aktaracak oyun, 29 Nisan Çarşamba günü Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) İÇDAŞ Kongre merkezindeki konser saat 21.00’de sahnelenecek. Biletleri;  1’nci Kategori 13.50 TL, 2’ni Kategori 113 TL’den biletix üzerinden satışa çıktı.
 
Gülçin AKIN