Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Yönetiminin düzenlediği idari personel buluşması, İÇDAŞ Kara Yusuf Kongre Merkezinde gerçekleşti.
 
Etkinliğe, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hüseyin Erkul, Prof. Dr. Pelin Kanten, Prof. Dr. Okhan Akdur, Genel Sekreter Ayhan Monus ve üniversitemiz idari personeli ve aileleri katıldı.
 
Rektör Prof. Dr. Sedat Murat, kurumsal kültürün bir parçasının birlik ve beraberlik duygusu olduğunu vurgulayarak şunları söyledi: “Birlik ve beraberlik duygusunun kuvvetlenmesi için bu tür etkinlikleri önemsiyoruz. Biz ÇOMÜ olarak büyük bir aileyiz. Öğrencisinden hocasına, çalışanlarına kadar 50 bin kişinin üzerinde bir aileyiz. İdari personelimiz bizim her konuda destekçimiz. Mutlulukları bizim de mutluluğumuzdur. En büyük çabamız; sağlığın, başarının, mutluluğun, huzurun zirveye ulaştığı bir üniversite olmak. Eğer bunu bir nebze olsun başarabilirsem kendimi çok bahtiyar hissedeceğim.”
 
Rektör Prof. Dr. Sedat Murat’ın konuşmasının ardından Devlet Konservatuvarı Öğretim Üyeleri Doç. Bahadır Çokamay piyano, Dr. Öğr. Üyesi Eda Delikçi keman, İrem Yalçıner piyano, Merve Çokamay flüt, Ceyhun Demir kemençe eşliğinde eserler seslendirdiler.
 
Müzik dinletisinin ardından Rektör Prof. Dr. Sedat Murat, İÇDAŞ Kara Yusuf Kongre Merkezi fuaye alanında, etkinliğe katılan idari personel ve aileleriyle bir araya geldi. Prof. Dr. Sedat Murat, idari personel ile sohbet ederek kendisine iletilen öneri, talep ve soruları yanıtladı. İyi dileklerin paylaşıldığı etkinlik tekrarının yapılması sözüyle sona erdi.
 
Haber merkezi