Gençlik ve Spor Bakanlığı, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları ve 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları'nda mücadele eden sporcular ve antrenörler için "Yıldızların Gecesi-Team Türkiye Tebrik Resepsiyonu" düzenledi. Geceye 2020 Tokyo olimpiyatlarına Çanakkale'den katılan Milli Sporcu Atlet Oğuz Uyar’da gitti.
 
Gençlik ve Spor Bakanlığı, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları ve 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları'nda mücadele eden sporcular ve antrenörler için İstanbul'da "Yıldızların Gecesi-Team Türkiye Tebrik Resepsiyonu" düzenledi. Geceye Çanakkale'den olimpiyatlara giden Milli Sporcu Atlet Oğuz Uyar’da gitti. Katıldığı gece hakkında gazetemize değerlendirme yaparak duygularını aktardı.
 
‘’Güzel dereceler koşup kürsüye çıkmak istiyorum’’
Oğuz Uyar; ‘’Gece çok güzeldi öncelikle bu geceyi düzenleyen ve düzenlemesinde yardımı bulunan herkese çok teşekkür ederim diğer sporcular ile birlikte olmak onlarla tanışmak sohbet etmek çok güzeldi hedeflerimiz hakkında bol bol konuştuk motivasyon açısından sporcuya verilen değeri gördük ve bu bizi daha da motive etti hatta düzenlenen bu etkinlikte bazı sanatçılar da vardı onlarla bir araya gelmek çok güzeldi hazırlandığımız bir çok yarış var öncelikle Türkiye şampiyonası sonrasında Avrupa dünya şampiyonları ve U 23 Akdeniz oyunları inşallah bu yarışmalarda güzel dereceler koşup kürsüye çıkmak istiyorum’’ dedi.

İbrahim Akın KAZANCI