Şahin açıklamasında, ‘’Biz daha etkin bir oda, daha güçlü bir yönetim istiyoruz. Artık yeni bir soluğa ihtiyaç duyuyoruz.’’ dedi.

Yeni yıla geçilmesine az bir süre kala Odalarda seçim telaşı sürüyor. 18 Ocakta seçimleri yapılacak, Lokantacılar, Kasaplar, Restoranlar ve Gazinocular Odası Başkanlığı içinde Mehmet Şahin’de Çanakkale Belediyesi Çalışanları Sosyal Tesislerinde adaylık açıklamasını yaptı.

‘’İYİ VE KÖTÜ GÜNDE SİZLERİN HEP YANINIZDA OLACAĞIZ’’
Adaylık açıklamasına, ‘’Biz daha etkin bir oda, daha güçlü bir yönetim istiyoruz’’ sözleri ile duyuran Mehmet Şahin; ‘’Öncelikle sizler aracılığınız ile, değerli esnafımıza Çanakkale Kamuoyumuza, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Odamız seçimlerinde, başkan ve yönetim kurumları olarak, huzurlarınızdayız. Basın toplantımıza katıldığınız için, siz değerli basın mensuplarına teşekkür ederiz, odamız üyeleri, oylarına tabii talibiz. Yönetim kuruşu üyesi arkadaşlarım ile birlikte, odamızın değerli üyeleri, esnaf arkadaşlarımızın hizmetinde olmaktan, mutluluk ve onur duyarız. Değerli esnafımızın destekleri ile, göreve layık görülmemiz durumunda yapacaklarımızı şimdi kısaca paylaşmak istiyoruz. Değerli arkadaşlar eğer bize bu yetkiyi verirseniz sizlere ekonomik açıdan katkı sunmak için var gücümüz ile, çalışmak istiyoruz. İlgili bakanlıklar ile kurum ve kuruluşların, esnafımıza yönelik maddi ve benzeri desteklerini web sitemiz, sosyal medyamız ve çeşitli yollar ile esnafımıza aktaracak, bunlardan faydalanılmasını sağlayacağız. Bazı demirbaş kalemlerin alımlarında destek ve aracılık çalışmaları yaparak, maliyetlerin indirilmesine çalışacağız. Çeşitli sektörlerde üyelerimize indirim çalışmaları ve anlaşmaları yaparak, mali yükü hafifleteceğiz. Örneğin günümüzde hepimiz pos cihazı kullanıyoruz. Bunlarla ilgili aylık bir kullanım ücreti var. Biz bunu kaldıracağız. Bankalar ile anlaşma yaparak odamız esnafından, pos cihazı kullanım ücreti alınmaması, pos cihazı ile kesintilerin düşürülmesini sağlayacağız. Bununla birlikte kamu kurum ve kuruluşları ile birlikte, mesleki örgütlerin banklar ile yaptıkları promosyon çalışmasının bir benzerini üye esnafımız için gerçekleştireceğiz. Örneğin emeklilerin maaşlarını bir bankadan bir bankaya taşırken, yaptıklarında promosyon aldıklarındaki gibi bir çalışma, değerli arkadaşlar, göreve layık görüldüğümüzde, iyi ve kötü günde sizlerin hep yanınızda olacağız. Üye esnafımıza kendi işletmelerinde, düzenli ziyaretler yaparak, dilek ve talepleri için çözümler bulacağız‘’ dedi.

‘’ODAMIZ ÜYELERİNİN DESTEKLERİNİ GÖNÜLDEN BEKLİYORUM’’
Mevcut yönetime bugüne kadarki emekleri için teşekkür eden Şahin; ‘’Odamız mensupları arasında kaynaşması, sosyal etkinlikler ile birlik ve beraberliğimiz daha da güçlendireceğiz. Esnafımız arasında ilişki iletişim dayanışma, daha da güçlü olmasını sağlayacağız. Sizlerin yanında olmak size destek olmak istiyoruz. Kamu kurum ve kuruluşları odamızın üst kuruluşları ile etkin bir iletişim kuracağız. Esnafımızın bu sorunlarını bu iyi ilişkiler ile çözmek için, bunun yanı sıra hukuksal anlamda danışmanlık hizmeti ile yanınızda olacağız. Ayrıca üyelerimizin personel ihtiyacına kuracağımız iş birlikleri ile de yardımcı olacağız. Değerli arkadaşlarım biz daha etkin bir oda, daha güçlü bir yönetim istiyoruz. Artık yeni bir soluğa ihtiyaç duyuyoruz. Dinamik ve çözüm odaklı daha saygın bir oda, için bizde adayız. Mevcut yönetime bugüne kadarki emekleri için tabi ki teşekkür ediyoruz. Odamızın bu onurlu görevine aday olan arkadaşlarımızı da kutluyoruz. Bu süreçte de onlara başarılar diliyoruz. Odamız üyelerinin desteklerini gönülden bekliyorum. Bu vesile ile tüm meslek arkadaşlarımızın yeni yılını şimdiden tebrik ediyorum. Her bir esnafımıza bereket, esenlik hayırlı kazanç ve esenlikler temenni ediyorum’’ şeklinde sözlerini tamamladı.

İbrahim Akın KAZANCI