47 yaşında olduğu öğrenilen evli ve 3 çocuk annesi Seher Bıcı’nın, Kasım ayının son günlerinde Kovid-19 testi pozitif çıkınca, Mehmet Akif Ersoy Çanakkale Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındığı, durumu ağırlaşınca yoğun bakımda tedavisi süren ebenin bugün yaşamını yitirdiği öğrenildi. Hayatını kaybeden sağlık çalışanı Seher Bıcı'nın eşi Mustafa Bıcı da sosyal medyadan yaptığı paylaşımda yürekleri dağladı. Acılı eş, “Babamdan 5 gün sonra eşim, hayat arkadaşım ve çocuklarımın anası Seher Bıcı'yı da kaybettim. Alah'ım bu nasıl bir sınav. Bunu da vermemde yardımcı ol. Beterinden koru yarabbi" ifadelerini kullandı.
 
Sağlık İl Müdürü Opr. Dr. Gökhan Baştürk tarafından yayımlanan taziye mesajında, “Eceabat İlçe Devlet Hastanemizde görev yapan Seher Bıcı, koronavirüs hastalığı nedeniyle vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Sağlık camiamızın başı sağolsun” cümlelerini kurdu.
 
Mehmet Akif Ersoy Çanakkale Devlet Hastanesi önünde, koronavirüsten hayatını kaybeden Seher Bıcı için tören düzenlendi. Törene Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Çanakkale İl Sağlık Müdürü Opr. Dr. Gökhan Baştürk, Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Hasan Keser, sağlık çalışanları katıldı. Seher Bıcı'nın cenazesi önünde dualar okunarak, helallik alındı. Bıcı’nın Cenazesi öğle namazına müteakip Merkez Camiinden kaldırılarak ilçe kabristanlığına defnedildi.
 
Gülçin AKIN