Vali İlhami Aktaş, okul ziyaretleri kapsamında merkez ilçede yer alan Vahit Tuna Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.
 
Okul müdürü Nesrin Özgen tarafından karşılanan Vali İlhami Aktaş, okulun fiziki durumu ile eğitim durumu hakkında bilgi aldı. Derslikleri gezerek öğrencilerle yakından ilgilenen Vali İlhami Aktaş, öğrencilere tavsiyelerde bulunarak derslerine çalışmalarının yanı sıra kitap okumalarını ayrıca Koronavirüs ile mücadelede önem arz eden temizlik, maske ve mesafe kurallarına uymalarını istedi.  Vahit Tuna Anadolu Lisesi öğretmenleriyle de bir süre görüşen Vali İlhami Aktaş, öğretmenlere görevlerinde başarılar diledi. Vahit Tuna Anadolu Lisesi ziyaretinin ardından Şehit Kıvanç Kaşıkçı Mesleki ve Teknik Eğitim Yerleşkesinde bulunan Çanakkale Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret eden Vali İlhami Aktaş, okul müdürü Ergun Şen’den yapılan eğitim öğretim çalışmaları ve okulun genel durumu hakkında bilgi aldı.
 
Ardından Nedime Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden Vali İlhami Aktaş’a, okul müdürü Sevgi Koltukçu pandemi ile mücadele kapsamında eğitim ve öğretim çalışmaları hakkında bilgi verdi. Nedime Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleriyle sohbet eden Vali İlhami Aktaş, öğrencilere de eğitim ve öğrenimlerinde başarılar diledi.
 
Daha sonra Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden Vali İlhami Aktaş, okul müdürü Metin Bilgiç ile görüşerek öğrencilerin ve okulun genel durumu ile ilgili bilgi aldı. Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni öğretmenleriyle görüşen Vali İlhami Aktaş, eğitimin kalitesinin artırılması konusunda kendilerine büyük görevler düştüğünü belirterek çalışmalarında başarılar diledi.
 
Son olarak Şehit Kıvanç Kaşıkçı İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret eden Vali İlhami Aktaş, okul müdürü Kemal Polatkan tarafından karşılandı. Sonrasında okulu gezerek okulun genel ve eğitim durumu hakkında bilgi aldı. Şehit Kıvanç Kaşıkçı İmam Hatip Ortaokulu’nun dersliklerini gezen Vali İlhami Aktaş, öğrencilerle bir süre sohbet ederek derslerinde başarılar diledi. Okul ziyareti sırasında Vali İlhami Aktaş’a, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz eşlik etti.
 
Haber Merkezi