Boğaz Medya tarafından düzenlenen ‘Çanakkale Yeteneklerini Arıyor’ yarışmasının Kasım ayı kazananı ‘Troia Quintet’ adlı müzik grubu ödülünü aldı.
 
Boğaz Medya Facebook Sayfası üzerinden gerçekleşen ve büyük ilgi gören yetenek yarışmasını 20 binden fazla beğeni alarak, bir haftalık sürede 1 milyona yakın kişiye erişerek birincilikle tamamlayan, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Müzik Bölümü son sınıf öğrencilerinin oluşturduğun ‘Troia Quintet’ ödülüne kavuştu. Neşet Ertaş’ın Yolcu isimli eserini seslendiren ve performansıyla göz dolduran müzik grubunun üyeleri; Zerin Uydu, Akın Mutlu, Ozan Açıkgöz ve Ulaş Aydemir’e hediye çekini Boğaz Medya Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akıncı takdim etti. Genç yeteneklere her zaman destek olacaklarını ifade eden Akıncı, “Gençlerimizi teşvik etmek, tanımak ve tanıttırmak konusunda üzerimize düşen görevi yerine getiriyoruz. Başarılarını takdir ediyoruz. Umarım onları ilerleyen zamanlarda çok daha iyi yerlerde göreceğiz” dedi.
 
Diğer yandan Akıncı, ‘Çanakkale Yeteneklerini Arıyor’ yarışmasının Aralık ayında da gerçekleşeceği müjdesini verdi. Yarışması için performans videoları 6-12 Aralık tarihleri arasında Boğaz Medya Whatsapp Hattı olan 0286 213 81 81 nolu numaraya gönderilebilecek. Detaylı bilgiye Boğaz Medya Facebook hesabından ulaşılabileceği bildirildi.