ÇASİAD Yönetim Kurulu 42. ÇASİAD ile Gündem toplantısı öncesi ziyaretçilerini ağırladı. ÇOMÜ - ÇOBİLTUM Müdürü ve KÜSİ Üniversite Temsilcisi Prof. Dr. Sermet Koyuncu, ÇOBİLTUM Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Savaş Gürdal ve ÇOMÜ Öğr. Gör. Kadir Yılmaz ÇASİAD Yönetim Kurulunu ziyaret etti. Ziyarette ÇASİAD ile ÇOMÜ arasındaki dayanışmayı sağlamak ve işbirliğini arttırmak hakkında görüşüldü ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. ÇASİAD Başkanı Semih Başaran ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ÇASİAD olarak her zaman işbirliğine açık olduklarını ifade etti.
 
Gerçekleşen ziyaretin akabinde Akademisyen ve Yüksek Ziraat Mühendisi Dr. Sinan Öğün'ün konuşmacı olarak katıldığı bilgilendirme toplantısı gerçekleşti. Toplantının açılış konuşmasını yapan ÇASİAD Başkanı Semih Başaran katılımcılara “Sıfır atık ve çevre bilinci konusunda hepimize ayrı ayrı görevler düşüyor. Atıklarımız atmadan kaynağında ayrı toplayarak, geri kazanıma kazandırmamız gerekli. Bu noktada bütün dünya arayış içindedir, çevreci bir yaşam modeli aranıyor. Bizde bu noktada sıfır atığı görüyoruz. Sıfır atık kaynakların verimli kullanılmasını, oluşan atığın azaltılmasını amaçlayan bir yaklaşımdır. Bu kapsamda Akademisyen ve Yüksek Ziraat Mühendisi Dr. Sinan Öğün bugün bizlere sıfır atık ile ilgili önemli bilgilendirmeler yaparak Gökçeada'da kurulan Organik Gübre Üretim Tesisi tanıtım sunumu yapacak. Katılımınız için çok teşekkür ediyorum. Herkesin bu toplantıdan önemli kazanımlar elde etmesi temennisiyle hepinizi bir kez daha ÇASİAD Yönetim Kurulu adına saygıyla selamlıyorum” dedi.
 
Akademisyen ve Yüksek Ziraat Mühendisi Dr. Sinan Öğün'ün konuşmacı olarak katıldığı sıfır atık ile Gökçeada'da yapılan projeyle ilgili bilgilerin aktarıldığı toplantıya katılım yoğun oldu.