Çanakkale zıpkınla avladığı balıklarla dikkat çeken dalgıç Müjdat Turan, bu kez 40 kiloluk dev bir akya balığını hakladı.
 
Profesyonel olarak dalış yapan ve tüpsüz dalışta 40 metre derinliğe kadar inebilen, Çanakkale sularında zıpkınla yakaladığı rekor boyutlardaki balıklarla tanınan Müjdat Turan, yine dev bir balık avıyla adından söz ettirdi. Avladığı balıkların fotoğraf ve videolarını paylaştığı sosyal medyada sıkı bir hayran kitlesine sahip olan deniz tutkunu Turan’ın zıpkınına bu kez 40 kiloluk bir akya takıldı.  
 
Avladığı dev balıkla poz verdiği instagramdaki sosyal medya paylaşımında ise Turan düşüncelerini şöyle ifade etti; “40 kg Akya… Denizin derin, karanlık ve akıntılı sularında verdiğim mücadeleyi nasıl anlatabilirim ki… Dev balığın beni açıklara sürüklemesi, dalgaların birer şamar gibi her seferinde yüzümü tokatlaması, akıntıların beni uzaklara alıp götürmesi ve yanımdan geçen gemilerin bana selam vermesi… Yaşadıklarımı uzun uzun anlatacağım kitabı yazmaya devam ediyorum. İnşallah bitirdiğimde sizlerle maceralarımı paylaşacağım. Sevgilerimle.”
 
Ersan KÜÇÜKKURU