41. ÇASİAD ile Gündem toplantısının onur konuğu Çanakkale Valisi İlhami Aktaş oldu.
 
Toplantının açılış konuşmasını yapan ÇASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Semih Başaran; “Çanakkale Valimiz Sayın İlhami Aktaş 41.'sini düzenlediğimiz ÇASİAD ile Gündem toplantımıza katılarak bizleri onurlandırdınız” dedi. Dernek faaliyetleri hakkında Vali İlhami Aktaş'a birifing veren ÇASİAD Başkanı Semih Başaran “Bu tür düzenlenen toplantılarda yapılan istişarelerin önemli katkıları olduğuna inanıyoruz” dedi.
 
Toplantıya katılan ÇASİAD Üyeleri, Çanakkale Valisi İlhami Aktaş'a tek tek kendilerini tanıttılar. ÇASİAD'ın çalışmalarını dikkatle takip ettiklerini söyleyen Vali Aktaş, ÇASİAD Yönetim Kurulu Üyeleriyle gündemdeki konular hakkında değerlendirmelerde bulundu. Samimi bir ortamda gerçekleşen ve karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı toplantıda Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, ÇASİAD Üyelerinin sorularını cevapladı.
 
Toplantı sonunda Vali Aktaş “Hepinize gönlümüzde kapımızda 24 saat açık Allah sağlık verdiği müddetçe her öneriye her talebe açığız. Aramanız, sormanız, söylemeniz bizim için yük olmaz. Davetiniz için teşekkür ederim” diyerek ÇASİAD Bakanı Semih Başaran ve Yönetim Kurulu Üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.
 


Kaynak: Haber Merkezi