Vali İlhami Aktaş, hayırsever vatandaşları ziyaret programı kapsamında vefa ekibinde bulunan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Muhammet Mermer, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz ve İl Müftüsü Şükrü Kabukçu ile Çanakkale’ye eğitim, sağlık, dini ve diğer konularda kalıcı eserler kazandırılmasına vesile olan hayırsever vatandaşlara yönelik vefa ziyaretlerine başladı.
 
Hayırsever vatandaşlara vefa ziyaretleri kapsamında Vali İlhami Aktaş, ilk olarak Yapıldak Köyü Saltık Mahallesinde ikamet eden ilimize yetiştirme yurdu, cami, okul, park ve şefkat yuvası kazandırılmasına vesile olan ayrıca kurumlara çeşitli bağışlarda bulunan hayırsever Hüseyin Özcan’ı evinde ziyaret etti. Hayırsever Özcan ile bir süre görüşerek sohbet eden Val Aktaş, kente yaptığı katkılardan dolayı Hüseyin Özcan’a teşekkür etti.
 
Vali İlhami Aktaş daha sonra hayırsever merhum Muharrem Yılmaz’ın oğlu Cemal Yılmaz’ı evinde ziyaret etti. Çanakkale Merkez Işıklar Köyünde ikamet eden, Işıklar Köyü’ne yapılan Muharrem Yılmaz Ortaokulu için arazi bağışında bulunan hayırsever merhum Muharrem Yılmaz’ın oğlu Cemal Yılmaz ile bir süre görüşerek sohbet eden Aktaş, hayırsever merhum Muharrem Yılmaz’ı rahmetle yad ederek oğlu Cemal Yılmaz’a hayırlı hizmetlerin devamını diledi.
 
Vali İlhami Aktaş, hayırsever vatandaşların ziyareti kapsamında son olarak Kepez beldesinde ikamet eden hayırsever Mustafa Mutlu’yu evinde ziyaret etti. Mutlu ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami Aktaş, Kepez Beldesine oğlu adına yaptırdığı Avukat İbrahim Mutlu Anadolu Lisesi için kendisine teşekkür etti.
 
Hayırsever Hüseyin Özcan, hayırsever merhum Muharrem Yılmaz’ın oğlu Cemal Yılmaz ve hayırsever Mustafa Mutlu, Vali İlhami Aktaş’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiler.
 


Kaynak: Haber Merkezi