Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı (TOBB) Rifat Hisarcıklıoğlu, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) yönetim kurulu, meclis üyeleri ve kentteki iş insanlarıyla bir araya geldi.

ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde, Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan Hisarcıklıoğlu öğle yemeğinde meclis üyeleri ve iş insanlarıyla bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu. Toplantının açılış konuşmasını Semizoğlu, odanın çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi.

Buluşmada iş insanlarına seslenen TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Çanakkale’ye 13’ncü. gelişi olduğunu belirterek, “Hepimizin Çanakkale’ye borcu var. 81 ilden dedelerimiz, büyüklerimiz bu topraklarda yatıyor. 1915 Çanakkale Köprüsü ve bağlantı yolları Çanakkale’yi ticaret yollarının üzerine taşıyacak. Bunu avantaja çevirmek siz iş insanlarının elinde, biz odalar ve borsaların görev tanımları belli. Biz iş insanlarımızın avukatı ve arabulucusuyuz. Sizlerden gelen talepleri ilgili mercilere iletiyoruz. Burada taleplerimizin tek bir ses olarak çıkması çok önemli. Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası bağımsız denetleme kuruluşları tarafından denetlenerek akredite oda unvanıyla üyelerine beş yıldızlı hizmet veriyor. Paris’te Berlin’de yani Avrupa’da bulunan odalar nasıl hizmet veriyorsa ÇTSO’da üyelerine o kalite ve standartta hizmet veriyor. Yönetim Kurulumuz başta olmak üzere Genel Sekreter Sema hanıma ve ekibine burada sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum” dedi.
 
 


Kaynak: Haber Merkezi