Vali İlhami Aktaş, köy ziyaretleri kapsamında Çanakkale merkez ilçe köylerinden Karacaören ve Özbek köylerini ziyaret etti.

Köy ziyaretleri kapsamında ilk olarak Özbek köyünü ziyaret eden Vali İlhami Aktaş, Özbek Köyü Muhtarı Selahi Öztürk ile bir araya gelerek köyün genel durumu ve sorunları hakkında bilgi aldı. Köy meydanında vatandaşlarla bir süre sohbet eden Vali İlhami Aktaş, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Ziyaretten duydukları memnuniyet dile getiren Özbek Köyü sakinleri Vali İlhami Aktaş’ a köylerinin sorun ve taleplerine dinleyip gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ettiler.

Özbek Köyü ziyaretinin ardından Karacaören köyünü ziyaret eden Vali İlhami Aktaş’ ı, Karacaören Köyü Muhtarı Mustafa Büyüksöylemez ve köy sakinleri tarafından karşıladı. Karacaören Köyü Muhtarı Mustafa Büyüksöylemez’ den köyün genel durumu ve sorunları hakkında bilgi alan Vali İlhami Aktaş, vatandaşlarla bir süre sohbet ederek, sorun ve taleplerini dinledi. Özbek Köyü sakinleri Vali İlhami Aktaş’ ın ziyaretinden dolayı çok mutlu olduklarını dile getirerek, sorun ve taleplerine gösterdikleri ilgi ve alakadan ötürü teşekkür ettiler. Köy sakinlerinin talep ve isteklerinin, çözüme kavuşturulması için gerekli çalışmaların başlatılması talimatını veren Vali İlhami Aktaş, misafirperverliklerinden dolayı köy sakinlerine teşekkür etti. Vali İlhami Aktaş’ ın Özbek ve Karacaören köyüne gerçekleştirdiği ziyaretlere, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Tahsin Saruhan, İl Tarım ve Orman Müdürü Erdem Karadağ ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Muhammet Mermer eşlik etti.

Haber Merkezi