Kamu-Üniversite-Sanayi İş Birliği (KUSİ) Planlama ve Geliştirme Kurulu 2021-1 dönem toplantısı Vali İlhami Aktaş, başkanlığında yapıldı.
 
İl Özel İdare Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Vali İlhami Aktaş’ın yanı sıra Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet İrfan Mutluay, Teknoloji ve Sanayi İl Müdürü Ferhat Güvel, Çanakkale Organize Sanayi Bölgesi Müdürü İlçin Ayan, Güney Marmara Kalkınma Ajansı İl Koordinatörü Recai Başaran ve ilgili kurum temsilcileri katıldı.
 
Kamu-Üniversite-Sanayi İş Birliği Planlama ve Geliştirme Kurulunun 2021-1 dönem faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantıda; Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Ferhat Güvel tarafından, ilimizin Sanayi ve teknoloji verilerini güvenilir ve sürdürülebilir şekilde kayıt altına alınması ve ilde faaliyet yapan firmaların üretim faaliyetleri hakkında katılımcılara bilgi verildi. Toplantı, kamu-üniversite-sanayi iş birliğinin güçlendirilmesi için ilgili kurumların iş birliği içerisinde yapacakları çalışmaların değerlendirilmesinin ardından sona erdi.
 


Kaynak: Haber Merkezi