Türk medyasının en önemli radyo programlarından olan Harun Yöndem'in hazırlayıp sunduğu toplum Çevre ve İnsan' da bu hafta Çanakkale masaya yatırılacak.

Her cumartesi akşamı, TRT RADYO 1'de Harun Yöndem'in hazırlayıp sunduğu, Toplum Çevre ve İnsan adlı programda bu hafta Çanakkale ele alınacak. Türkiye'nin çevre, toplumsal yapısı, kültürel kaynakları ve yerelde var olan ve yok olmaya yüz tutan değerlerini de, gündeme getirmesiyle bu başlıklarda bilgi aktaran tek program daha önce Türkiye'nin çok önemli aydınlarını ağırlamıştı.

Çanakkale Kent Konseyi Çevre Meclisi Başkanı, Çanakkale Çevre ve Doğa Dernekleri Federasyonu Başkanı Bünyamin Nami Tonka, 18 Eylül Cumartesi  akşam, saat 22:00'da, TRT Radyo 1'de, Harun Yöndem'in hazırlayıp sunduğu , 'Toplum Çevre ve İnsan' programının konuğu olacak. Tonka, genelde Türkiye ve çevre, özelde ise Çanakkale'nin çevre problemlerini masaya yatıracak.

Türk medyasının yüz akı programlarından birisi olan 'Toplum Çevre ve İnsan'  Tonka ve Yöndem Marmara'dan, Çanakkale'ye,  Gelibolu yarımadasının sorunlarından, Kazdağları yakınındaki altın madenciliğine, yangınlara, sellere, doğal âfetlere kadar birçok konuyu ele alacak.
 


Kaynak: Haber Merkezi