Vali İlhami Aktaş, Gelibolu İlçe Sağlık Müdürlüğü, 6 Hekimli Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunun da bulunduğu hizmet binası açılış törenine katıldı.
 
Gelibolu İlçe Sağlık Müdürlüğü Hizmet Binası açılış törenine; Vali İlhami Aktaş’ın yanı sıra Adalet ve Kalkınma Partisi Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, Vali Yardımcısı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdullah Köklü, Gelibolu Kaymakamı Bekir Abacı, İl Genel Meclis Başkanı Nejat Önder, Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, AK Parti İl Başkanı Naim Makas, Evreşe Belediye Başkanı Ali Kamil Soyuak, siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri, STK başkan ve yöneticileri ile vatandaşlar katıldı.
 
Gelibolu İlçe Sağlık Müdürlüğü Hizmet Binası açılış töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlandı. Törende; Adalet ve Kalkınma Partisi Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu ve İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk tarafından birer konuşma yapıldı. Gelibolu İlçe Sağlık Müdürlüğü, 6 Hekimli Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunun da bulunduğu hizmet binasının açılışı dualarla ve hayırlı olsun temennileriyle gerçekleştirildi.
 
Haber Merkezi