İŞKUR İl Müdür Vekili Mehmet Uğur Yavuz, İl Merkezinin yanı sıra İlçelerde de gerçekleştirdiği ziyaretleri kapsamında, Çan İlçesini ziyaret ederek, firma yetkilileri ile görüştü.
 
Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü yetkilileri, Çan İlçesinde gerçekleştirdikleri firma ziyaretleri kapsamında Çan Ventus Petrol Müdürü Ömer Yüksel ile bir araya geldiler. Ziyarette Şirket sahibi  Ömer Yüksel, yeni aldığı şirketi  ile ilgili İŞKUR heyetine bilgiler vererek,  Ordu Yardımlaşma Kurumu’nun Enerji Grubu Emekli Genel Müdür Yardımcısı Tuğrul Aybak’ın Ventus Petrol firmasının Çan'da bulunan işletmesini devraldığını ve  Gelecekte ise Güney Marmara bölgesinde bulunan tüm Ventus işletmelerini de şirketin bünyesine katmayı planladıklarını ve bu süreçte İŞKUR ile çalışmak istediklerini belirtti.
 
Çanakkale İŞKUR İl Müdürü Vekili Mehmet Uğur Yavuz,  firmanın büyüme sürecinde hedeflerine ulaşması için, İŞKUR'un tüm olanaklarıyla yanlarında olduklarını ifade etti. Akabinde Akaryakıt Satış Elemanı mesleğinde açılan İşbaşı Eğitim Programı katılımcı kursiyerleriyle bir araya geldiler. 3 ay sürecek İşbaşı Eğitim Programı sonunda kursiyerlerin en az %50’si istihdam edilecek.
 
Haber Merkezi