Usta tiyatro oyuncusu, Ortaoyuncular kurucusu Ferhan Şensoy, geçtiğimiz gün hayatını kaybetti. Kendisini seven ve takip eden birçok kişi sosyal medyada üzüntüsünü paylaştı. Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da aynı liseden mezun olduğu oyuncu arkadaşını kaybetmenin üzüntüsünü dile getirdi.
 
Tiyatro ve sinema sanatçısı Ferhan Şensoy, bir süredir kalp-damar hastalıkları ve metabolik hastalıklarla ilgili İstanbul Tıp Fakültesi'nde tedavi görüyordu. Eski eşi ve kızları 70 yaşındaki Şensoy’un hayatını kaybettiğini açıkladı.
 
Birçok kişi Galatasaray Lisesi mezunu olan usta oyuncu Ferhan Şensoy’u kaybetmenin verdiği acıyı sosyal medyada paylaştı. Okul arkadaşı Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, “Büyük usta Ferhan Şensoy'u kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim” paylaşımını yaptı.
 
Başkan Gökhan, usta oyuncu Ferhan Şensoy’un fotoğrafını paylaşarak, üzüntüsünü şöyle dile getirdi: “Galatasaray Lisesinden arkadaşım, Geleneksel Türk Tiyatrosu'nun simgesi kavuğun kıymetli emanetçilerinden büyük usta Ferhan Şensoy'u kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim. Arkadaşıma Allah'tan rahmet, sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Galatasaray camiasının başı sağolsun.”
 
Gizem Tuğçe BAYHAN