Çanakkale semt pazarı Salı günü salça yapmak isteyenlerin akınına uğradı. Domates ve biberin fiyatıysa tezgâhtan tezgâha değişim gösterdi.
 
Geçtiğimiz Salı günü kurulan semt pazarında, salçalık domates ve biber almak isteyen vatandaşların yoğunluğu gözlemlendi.  Domates ve kapya biberin tezgaha çıkmasıyla beraber vatandaşlar kışlık hazırlıkları için 10’ar kiloluk ürünler almaya başladı. Fiyat çeşitliliğinin yaşandığı pazarda, 1 TL’den başlayan domates fiyatları 6 TL’ye kadar çıktı.
 
Salçalık kapya biber fiyatları ise 3 TL ve 4 TL arasında değişim gösteriyor. Esnaf salçalık domates ve kapya biberdeki yoğunluğu önümüzdeki haftalarda da devam edeceğini, kışlık hazırlamak isteyenlerin hızlı davranması gerektiğini söyledi.
 
Pazarın diğer sebze fiyatları ise; tatlı biber 5 TL, acı biber 6 TL dolmalık biber 5 TL, Bayramiç börülce 15 TL, patates 1,60 TL, salatalık 7 TL, saraycık patlıcan 6TL, fasulye 12TL, yenice sırık barbunya 12 TL, havuç 6 TL, yemeklik bamya ise 15 TL geçen hafta 4 TL olan kabak fiyatları ise bu hafta 2 TL ve 6 TL arasında değişti.
 
Meyve fiyatları ise; şeftali 5 TL, kavun 3 TL, karpuz 5 TL, yaz elması 7TL, armut 8 TL, Bayramiç elma 2,5 TL, Bayramiç beyazı 10 TL, mürdüm erik 10 TL, üzüm 10 TL mandalina 7 TL’den tezgâhlarda yerlerini buldu.

Sevi Gözay UĞURLU