Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü yetkilileri ‘‘Aşı ol, Güvenle Çalış Çanakkale!’’ kampanyası kapsamında Dardanel Önentaş Gıda A.Ş’ye ait balık işleme fabrikasını ziyaret ederek aşılama çalışmaları ile ilgili yetkililerden bilgi aldı ve çalışanlarla görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaret kapsamında Çanakkale İŞKUR İl Müdürü Vekili Mehmet Uğur Yavuz, İl Müdürlüğünde görevli İş ve Meslek Danışmanları Hafize Acar Çöllü, Hayrettin Karacan ve Zühre Feray Akıner ile Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğünde görevli Dr. Ümmühan Kahyaoğlu; Dardanel Önentaş Gıda A.Ş İK Grup Direktörü Emin Çay, İK Yöneticisi Yonca Güzel, Mali İşler Müdürü Mehmet Yıldız, İK Sorumlusu Eylem Mengi ve çalışanlar ile bir araya geldiler. 

Çanakkale İŞKUR İl Müdürü Vekili Mehmet Uğur Yavuz, tüm Çanakkale işverenleri ve çalışanlarına ‘Aşı Ol, Güvenle Çalış!’ kampanyasına destek olmaları çağrısında bulundu ve verdiği destekten ötürü Dardanel Önentaş firma yetkililerine teşekkür belgesi takdim etti. Ziyaret heyetindeki doktorlar ve İŞKUR yetkilileri fabrika çalışanlarıyla aşı hakkında görüştüler. Fabrika çalışanları özellikle aşı ile ilgili merak ettiklerini sorma fırsatı buldular. Yetkililerce çalışanlara aşılamanın hem sağlıkları hem de iş hayatları için önemi üzerinde görüş paylaşıldı.


Kaynak: Haber Merkezi