Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı İle Mücadele Derneği (UCİM) Çanakkale Temsilciliği, ildeki basın kurumlarını ziyaret ederek verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti. Boğaz Medya’yı ziyaret eden dernek temsilcileri, mücadele kapsamında yürüttükleri bu süreçte basının duyarlılığından dolayı mutluluklarını dile getirerek, desteğin devamlılığını diledi.
 
UCİM Çanakkale İl Temsilcisi Şehpal Ovalı, İletişim Sorumlusu Pınar Gönenç ile Saha ve Kaynak Sorumlusu Gülden Köse, basın mensuplarına teşekkür etmek amacıyla Boğaz Medya Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akıncı’yı ziyaret etti. Çocuk hakları ve çocuk istismarı ile mücadelede derneğin faaliyetlerini anlatan Ovalı, özellikle şehirdeki mahkeme süreçlerinde basının desteklerinden dolayı memnuniyetini dile getirdi. UCİM’in faaliyetlerini duyurmak noktasında basının çok önemli bir yeri olduğunu söyleyen Ovalı, bu kapsamda haberler ile verilen desteğin devamlılığını rica etti.
 
Boğaz Medya Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akıncı ise yapılan bu ziyaretten dolayı teşekkür ederek, bu konunun hassasiyetini dile getirdi. Kurum olarak, UCİM’in verdiği mücadeleye tam destek vermeye devam edeceklerini söyleyen Akıncı, dernek üyelerinin yaptıkları bilinçlendirme faaliyetlerden dolayı tebrik etti.
 
Gizem Tuğçe BAYHAN