Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Vekili Mehmet Uğur Yavuz, Ezine ve Bayramiç ilçesine yaptığı ziyaretler kapsamında Ezine Belediyesi Başkanı Güray Yüksel ve Bayramiç Belediyesi Başkanı Mert Uygun’la makamlarında bir araya geldi. Başkan Yüksel ise Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu ile birlikte Çanakkale İŞKUR İl Müdürü Vekili Mehmet Uğur Yavuz’a iade-i ziyarette bulundu.

Ezine Belediyesi Başkanı Güray Yüksel ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Yavuz’a yeni görevinde başarılar diledi. Çanakkale İŞKUR İl Müdürü Vekili Uğur Yavuz, Ezine’de özellikle başta gıda sektörü olmak üzere yapılacak yeni yatırımlarda iş gücünün verimli kullanılması yönünde işbirliğine açık olduklarını vurguladı. Yavuz, Başkan Yüksel’e kendi yazdığı ‘‘İş ve Sosyal Güvenlik Uygulamalarında 500 Soru 500 Cevap’’ adlı kitabı hediye etti.

Bayramiç Belediyesi Başkanı Mert Uygun’a ziyaretinde Bayramiç özelinde yapılacak projeler hakkında işbirliğine açık olduğunu dile getiren İŞKUR İl Müdürü Vekili Mehmet Uğur Yavuz, Ezine Belediyesi Başkanı Güray Yüksel ve Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu’nun yapmış oldukları ziyarette İŞKUR’un tüm birimleriyle yeni dönemde belediyelerin güçlü bir paydaşı olacağını belirtti. 
 


Kaynak: Haber Merkezi