Çanakkale Ticaret Borsası ev sahipliğinde Ak Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’ın katılımıyla iş dünyası istişare toplantısı düzenlendi.

Ak Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’ın başkanlığında, Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Kaya Üzen ve Meclis Başkanı Abdullah Deniz’in ev sahipliğini yaptığı toplantıda, Ak Parti İl Başkanı Naim Makas, AK Parti Çanakkale Belediye Meclis Grup Başkanvekili Esra Yüksel, Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel, Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Aydoğdu, Meclis Başkan Yardımcısı Turgay Kılıç, Gelibolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Çetin, Çanakkale Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ünal Özcan, Bayramiç Ziraat Odası Başkanı İsmail Pehlivan, Meclis Başkanı Yücel Çayıroğlu, TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Orçun Oktay yer aldı.

Toplantı moderatörlüğü, Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Kaya Üzen tarafından gerçekleştirildi. Çanakkale tarımı, tarıma dayalı sanayi sektörü ve turizm konularının görüşüldüğü toplantıda, Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi, Bayramiç Beyazının AB Coğrafi İşaret Tescili ve Jeotermal Isıtmalı Tarıma Dayalı Seracılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Projesi, Devlet Yatırım Destekleri, Yapılandırma Süreleri, 1915 Çanakkale Köprüsünün Çanakkale açısından önemi, 2021 yılının İstiklal Marşı ilan edilmesi ve Mehmet Akif Ersoy’u anma yılı kapsamında il genelinde yapılacak tanıtım organizasyonları ve sektörler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Milletvekili Bülent Turan; “Ben Çanakkale, memleket sevdalısıyım ve, Çanakkale’den gelecek her türlü talebe, isteğe öncelik vererek hizmet etmek boynumun borcudur. Onun için size sınırsız hizmet vermek için gece gündüz çalışıyoruz. Taleplerinizi her zaman bana ileterek gerçekleştirmek için var gücümüzle sizin yanındayız” dedi. 

Toplantının ev sahipliğini gerçekleştiren Kaya Üzen ;  “Sayın başkanım desteklerinizden dolayı tüm Çanakkale iş dünyası adına teşekkür ederiz. Taleplerimizi size ilettiğimizde siz fazlasıyla bizlere destek veriyorsunuz. Şüphesiz bu yapılan hizmetler karşılıksız kalmayacak ve Çanakkale’miz marka şehir olma yolunda büyük adımlar atacaktır” dedi.
 


Kaynak: Haber Merkezi