Çanakkale Madeni İşler ve Sanatkarlar Esnaf Odası, geçtiğimiz hafta yerel basın ile tanışmak amacıyla kahvaltı etkinliği düzenledi. Sosyal mesafenin dikkat edildiği etkinlikte, katılanlara maske, dezenfektan ve broşür dağıtımı gerçekleştirildi.
 
Küçük Sanayi Sitesi’nde bulunan oda binasında gerçekleştirilen etkinlikte, Çanakkale Madeni İşler ve Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Fahrettin Dündar, basın mensuplarının 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutladı. Basın ile tanışmak ve gündem ile ilgili fikir alışverişi yapmak için böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyleyen Dündar, çeşitli açıklamalarda da bulundu.
 
Dündar, “Hem 21 Ekim Dünya Gazeteciler gününü hem de medya alanında yaşanan gelişmeler hakkında fikir alışverişi yapmak amacı ile bir kahvaltı programı düzenledik.  Bundan sonra da hem Küçük Sanayimizin sorunları hem de basın mensupları ile sohbet etmek amacı ile belli aralıklarla bir araya geleceğiz.  Biz Küçük Sanayi esnafı için her zaman önemli olan basın mensuplarının görüşlerini dinlemeye her zaman hazırız. Esnaflarımızla bir araya gelmek, esnafı kaynaştırmak ve sorunlarını dinlemek için kahvaltılar düzenliyorduk ancak pandemiden dolayı ara vermek zorunda kaldık.  Bu süreçte bir takım sınavlar düzenledik. Ancak pandemiden dolayı biraz durduk.  İnşallah önümüzdeki süreçte bu pandemi olayı biter, biz de çalışmalarımıza başlayacağız. Koronavirüs sürecinde odamıza bağlı esnaflar çok fazla etkilemedi. Biz de oda olarak dezenfektan ve maske dağıtımı gerçekleştirdik ve hala devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.
 
Sevi Gözay UĞURLU