Ak Parti'de pazar günü yapılacak Çanakkale 7. Olağan Merkez İlçe Kongresi öncesi, İl Genel Meclisi Üyesi Şener Akçay aday olduğunu açıkladı. 

Mevcut Merkez ilçe Başkanı Yıldıray Ölçek’in şu ana kadar tek aday olarak öne çıktığı Ak Parti Merkez ilçe kongresine saatler kala, adeta sürpriz bir gelişme yaşandı. Yaptığı çalışmalarla adından söz ettiren Ak Parti İl Genel Meclisi Üyesi Şener Akçay, Yıldıray Ölçek’e rakip oldu. Bu gelişme parti de heyecan yaratırken, Akçay’ın yönetim kurulu da merakl edilmeye başlandı.

AKçay yaptığı açıklamada; "Değerli dava arkadaşlarım; Yarın gerçekleşecek olan AK Parti Çanakkale Merkez İlçe Başkanlığı Kongresinde başkan adayı olarak , daha güçlü bir teşkilat için elimizi taşın altına koymaya karar verdik. Eskisiyle yenisiyle bu davaya gönül vermiş tüm teşkilatımızla birlikte 2002 ruhunu yaşatmak , liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde 2023 hedeflerine emin adımlarla yürümek için bu yola çıktık. 7.Olağan Kongremizin hayırlı uğurlu olmasını temenni eder, başkan adayı olarak dualarınızı ve desteklerinizi rica ederim" dedi.

Ak Parti Merkez ilçe kongresi 4 Ekim Pazar günü saat 12:00’de 18 Mart Stadyumunda gerçekleştirilecek.