İlim Yayma Cemiyeti Çanakkale Şubesi'nde düzenlenen akademi çalışmasına AK Parti Çanakkale İl Başkanı Yeşim Karadağ, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Babacanoğlu, Kadın Kolları Başkanı Saime Aydoğan ile partililer katıldı.
 
Siyaset akademisinin ilk dersini veren AK Parti Grup Başkanvekili Turan, çıkışta gazetecilere yaptığı açıklamada, siyaset akademisinin AK Parti’nin en kıymetli halkalarından bir tanesi olduğunu söyledi.
 
Bunun bir marka haline geldiğini belirten Turan:" Siyaseti daha bilinçli, akademik yapmak için bir vesile her ilimizde açılan bu akademi sayesinde birçok arkadaşımız, kendilerini birçok değişik konularda daha bilgili hale getirebiliyor. Çok kıymetli hocalarımızdan, siyasetçilerimizden, akademisyenlerimizden değişik konularla ilgili, değişik başlıklarla ilgili dersler alabiliyorlar. Diploması olan ileride yapacağımız çalışmalarımızda meclis üyelikler, yönetim kurulu üyeliklerinde daha öne çıkma imkanı bulabiliyorlar, daha akademik hale gelebiliyorlar. O yüzden ben emeği geçen başta İl başkanımız olmak üzere tüm ekibi kutluyorum. Bugün ilk dersimizi arkadaşlarımıza vermiş olduk. Her partinin çalışması vardır. Ama AK Parti'nin farklı değerleri vardır. Bu farklı değerler adına da güzel bir hatıra olduğunu düşünüyorum” dedi.
 


Kaynak: Haber Merkezi