Çanakkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde aralıksız sürdürdüğü temizlik çalışmalarına hafta sonu da devam etti.
 
Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından hafta sonu gerçekleştirilen temizlik çalışması kapsamında ekipler, hava sıcaklıklarının artması ile birlikte kentlilerin yoğun olarak kullandığı sahil ve plajları temizledi. Dalgalar ve rüzgarlar ile kıyıya vuran yosunların yanı sıra gelişi güzel atılan atıklar da iş makinaları ile toplandı. Çalışmalarını sürdüren ekipler ayrıca Sarıçay üzerinde bulunan tahta köprü ve çay bölgesinde temizlik çalışması gerçekleştirdi. Gelişi güzel atılan atıkları toplayan ekipler, öte yandan kaldırım ve yol kenarlarında çıkan yabani otları da temizlendi.
 
Hafta sonu gerçekleştirilen temizlik çalışmalarının yanı sıra ekipler, Koronavirüs salgını nedeni ile kent yaşamının olumsuz etkilenmemesi amacı ile dezenfeksiyon çalışmalarına da devam etti. Kent genelinde dezenfeksiyon çalışması düzenleyen ekipler, çocuk oyun grupları, yer altı ve üstü çöp konteynerleri ile kent mobilyalarını köpüklü sular ile temizleyerek dezenfekte etti.
Haber Merkezi