Açılışa AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Ak Parti Çanakkale İl Başkanı Yeşim Karadağ, Newjoy Yönetim Kurulu Başkanı Birol Öner ve çok sayıda davetli katıldı.
 
Anne ve çocukların zevkine hitap edecek sağlıklı fonksiyonel üretim anlayışı, zengin ürün alternatifleri ve uygun fiyat politikasını göz önünde bulunduran firma yarattığı tasarımlar ile dikkat çekiyor. Yeni nesil annelerin gereksinimlerini göz önünde bulunduran mağaza ayrıca gençlerin yönelimlerinde takip ederek Çanakkaleli gençlerin yaşam alanlarını yeni baştan dizayn etmeye devam edecek.
 
Açılış töreninde konuşma yapan, Newjoy Yönetim Kurulu Başkanı Birol Öner, “Dünya markası yaratmak hedefiyle yola çıktığımız markamız bugün, Türkiye genelinde 65 noktada, dünyada 5 kıtada, 30 ülkede, 150 noktadan çocuklara ulaşıyoruz” dedi.
 
Firma hakkında bilgiler veren Öner konuşmasının devamında, “Newjoy bebek ve genç mobilyasına odaklanmış, Türkiye’de 65 tane mağazası olan, Dünya’da 30 ülkenin üzerinde satışı olan ve Dünya’da,150 satış noktasına sahip bir bebek ve genç mobilyası. Tüm ürünlerimizi Almanya TÜV tarafından güvenlik sertifikaları ve kalite sertifikalarını bulundurarak yapıyoruz.  Soft renklerin hepsi yurt dışından ithal olan renklerimiz, özellikle diğer mobilyalarda olmayan, uvi baskı teknolojileri, vitray teknolojileri, lazer teknolojileri ile üretilen ve bütün dünya standartlarında üretilen bir ürün şekli. Geçen hafta da, Vietnam’da Türkiye’den ilk mobilya mağazasını açma şansı elde ettik. Bu da bize ayrı bir gurur verdi şu anda ürünlerimiz Bütün Ortadoğu’da, Avrupa’da Avusturya, Hollanda, Yunanistan, İngiltere’de satılmakta, özellikle son bir buçuk senedir Uzakdoğu’ya odaklandık, şu anda Çin’de iki şehirde, Malezya’da, Taylan’da, Vietnam’da ve en son da Avustralya’ da ürünlerimiz satılmakta. Dayanıklı, güvenli ürünler sunuyoruz, ayrıca yedi yıl garanti ile de bunları perçinliyoruz” dedi. Daha sonra kürsüye gelen Ak Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, “Dünyanın birçok yerinde kriz varken, bugün bizim burada yeni tesis açmamız hepimiz için mutluluk verici olmakla beraber ülkemizin ekonomisinin ne seviyeye geldiğinin bir göstergesidir. Çünkü dünyada çok az ülke vardır ki üzerinde bu kadar oyun oynanmasına rağmen bu kadar saldırıya uğramasına rağmen her gün yeni yerler açılabilsin, yeni yatırımlar yapılabilsin ”diye konuştu.
 
“HER YENİ AÇILAN İŞLETME YENİ BİR RENKTİR”
 
Yeni yatırımların ülke için mutluluk verici olduğunu kaydeden Gider, “Siyasetçi olarak da bir şeyi paylaşmak istiyorum benim en haz almadığım konular, bizim çocuk üniversiteyi bitirdi ona bir iş lazım, en mutlu olduğum konular da Levent gibi genç adamların, böyle cesurca işlere girişmesi. Biliyorum ki, bu memleket bir yere gelecekse, her gün başka yerlerde torpille iş arayanlar sayesinde değil de, böyle cesurca kendisine iş kuranlar sayesinde bir yerlere gelecektir, ekonomimiz de siyasetimiz de ancak böyle gelişecektir. Her yeni açılan işletme yeni bir renktir, yeni bir soluktur, yeni bir istihdamdır, yeni bir açılımdır, yeni bir hayata bakıştır. Bu anlamda ben hem Levent’i hem şirketin sahiplerini hem ona güç veren annesini babasını ve çevresini tebrik ediyorum.  Bu işyerinin Çanakkale’mize ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Dünya’nın her hangi bir yerinde bir Türk Markası gördüğüm zaman sanki benim işletmemmiş gibi mutlu oluyorum, gurur duyuyorum. Onların da inşallah Dünya’nın her yerine çok daha fazla mağaza açar hale gelmesini ümit ediyorum. Kendisinin de Çanakkale’deki müteşebbisimizi de tebrik ediyorum kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.
 
Okunan duaların ardından kesilen kurdele ile açılışı yapılan mağazayı gezen misafirlerin yoğun ilgisi mağaza sahibi Levent Şahin’i oldukça mutlu etti. Açıklamada bulunan Şahin, “Newjoy adına, markasına farklı tasarımları olan ürünleri getirdik Çanakkale’ye smart gruplarıyla; bebek, genç, çocuk olarak, farklı, yenilikli daha da gelişen mobilyalar getirdik. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur bekliyorum herkesi buraya, inşallah bizim için iyisi olur”dedi. Mağazanın gezilmesi ve yapılan ikramların ardından açılış sona erdi.


Kaynak: Haber Merkezi