AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Jülide İskenderoğlu, “Anneler Günü” nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Anneleri; sevginin, saygının, merhametin, sabrın ve fedakârlığın sembolü olarak değerlendiren Jülide İskenderoğlu mesajında şunlara yer verdi: 
“Yemeyen yediren, giymeyen giydiren, şefkatin, merhametin ve fedakârlığın sembolü olan annelerimiz, şefkat dolu yürekleriyle, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir toplum yaşantısının sağlanmasında en önemli rolü oynamaktadır.  Aile ve toplumun temellerini oluşturan annelik, sadece bir çocuğu dünyaya getirmekten ibaret asla değildir. Çünkü bizler anneliği dünyanın en müstesna mertebesi olarak gören bir kültür ve geleneğin temsilcileriyiz. Annelerimizin mutlu olması, yüzlerinin gülmesi bizim için son derece önemlidir.
Milletvekilliğim veya iş kadınlığım gibi diğer sorumluluklarımın yanı sıra benim için tarifi olmayan en eşsiz duygu anneliğimdir. Çünkü annelik karşılıksız ve koşulsuz sevgi, merhamet ve şefkattir. Hiçbir değerle kıyaslanamayacak kadar kutsaldır. Annelik, eşsiz ve yüce bir duygudur ve benim en büyük hazinemdir.
Annelerimiz bir gün değil her gün başımızın tacı, gönlümüzün sultanıdır. Bizleri dünyaya getirip yetiştirmenin çok daha ötesinde, sonsuz sevgileri ve eşsiz şefkatleriyle büyüten annelerimizin hakkı hiçbir zaman ödenmez. Onlar için ne yapsak daima az kalacaktır. Sonsuz sabırları, karşılıksız sevgileri ve bütün fedakârlıkları için bütün annelerimize bir kez daha teşekkür ediyorum.
İlk sırdaşımız, dostlumuz, duacımız, öğretmenimiz olan bütün annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.