Webtekno,  2013 yılından beri teknoloji haberlerinde kendi gündemini oluşturarak, rakiplerinden farklı bir anlayış ile yayın hayatına kalitesinden ödün vermeden devam ediyor.
 
2013 yılından beri teknoloji, bilim ve dijital dünyaya dair en güncel bilgi kaynağı olarak internet üzerinde yerini alan Webtekno’yu sizler için inceledik.
 
Dijital dünyanın her geçen gün gelişmesi ve sosyal medyanın hayatımızdaki yerinin artması habercilik anlayışını da etkiledi. Dijital platformlarda merak ettiğimiz sorulara aldığımız tek cümlelik cevaplar ve sadece güncel haberlere ulaşmak artık birçok kullanıcı için yeterli olmuyor. Bir haber sitesinden beklenen bunlardan çok daha fazlası. Artık bizlerle gerçekten içi dolu içerikler paylaşan, güncel haberleri herkesten önce, samimi bir dille bizlere aktaran dijital platformlar klasik haber sitelerinin önüne geçiyor. Tam bu noktada beklentilerimizi karşılayan bir haber platformu olarak Webtekno karşımıza çıkıyor.
 
2013 yılında İzmir merkezli bilişim firması İzmo tarafından hayata geçirilen Webtekno, bugün teknolojiye dair habercilikten bahsedilirken ismi ilk geçen, kaliteli habercilik anlayışı ile dikkatleri üzerine çeken bir platform. Rakiplerinden farklı bir anlayışla, samimi bir dil kullanarak yollarına devam ettiklerini söylüyorlar ve tüm çalışmaları da bu söylemlerini destekliyor. Webtekno, kaliteli yazar kadrosu ile her geçen gün fark yarattığını bir daha ortaya koyuyor. Rakipleri ile kıyaslandığında Webtekno’nun içi boş içeriklerden uzak, kullanıcıya hitap eden içerikleri bizlerle buluşturduğunu açıkça söyleyebiliriz. 
 
Merak ettiğimiz bir konuda, tek bir arama ile yüzlerce web sitesine, haber kaynağına ulaşmamız mümkün. Fakat bu kadar kaynak arasından doğru, okumaya değer içeriklere ulaşmak her zaman kolay olmuyor. Hepimizin bildiği üzere içi boş sayfalar, sadece arama motorlarında üst sıralarda olması için hazırlanmış başlıktan ibaret haberlerle her gün karşılaşıyoruz. Daha verimli bir şekilde güncel haberleri takip etmek, merak ettiğimiz bilgilere ulaşmak için önümüze çıkan kaynakları bir süzgeçten geçirmemiz gerekiyor. Webtekno gibi hem teknolojinin nabzını tutan hem merak ettiğimiz konulara itina ile değinen bir haber platformunu yakaladıktan sonra başka yerlerde vakit kaybetmeye gerek kalmıyor.

Webtekno nedir?

 
Webtekno, kaliteli haberciliği çok geniş bir konu yelpazesinde değerlendiriyor. Kendini bir teknoloji haber platformu olarak tanımlasa da baktığımızda görebiliyoruz ki Webtekno için teknoloji gerçekten geniş bir kavramı içine alıyor. Nasıl mı? Webtekno’nun bugün yeni çıkan bir akıllı telefondan tutun da, güncel bir oyunun değerlendirmesine, dünya çapında ses getiren bir buluştan, uzay teknolojisinde atılan bir adıma kadar hayatımızın her alanına değindiğini söyleyebiliriz. Teknoloji kavramını geniş olarak ele alınması aslında bizlere de çok yabancı değil.
 
Baktığımızda dijitalleşen dünyanın hayatımızın her alanına yayıldığını, teknolojik gelişmelerin hayatımızın bir parçası olduğunu çok net bir şekilde görebiliyoruz. Webtekno da aslında bir ihtiyaca cevap oluyor. Bizleri gündemle buluştururken bunu samimi bir dille, severek takip edeceğimiz bir platform olarak yapmayı başarıyor.

Webtekno’da oyun tutkunlarını sevindiriyor:

 
Webtekno’yla belki yeni tanıştınız, belki de bir süredir severek takip ediyorsunuz. Fakat Webtekno’yu ilk günden beri severek takip eden bir kesim de var, oyun tutkunları. Webtekno oyun tutkunları için ayrı bir yere sahip diyebiliriz.
 
Webtekno, yeni çıkan oyunların tüm ayrıntısıyla incelendiği bir platform. Rakiplerinden ayrıldığı nokta da bir oyuna dair genel bilgileri verip geçmemesi. Merak ettiğiniz oyunun piyasaya çıkacağı konuşulurken başlayan ayrıntılı yazı dizileri, en yeni haberlerle meraklılarıyla buluşturuluyor. Oyunun hangi alt yapıyı gerektirdiğinden, nasıl bir konusu olduğuna, oyunun eleştirilerine, oynarken dikkat edilmesi gereken ayrıntılara ve hikayesine kadar birçok farklı açıdan değerlendirme yapılıyor.
 
Bunlara ek olarak uzun zamandır ücretli olduğu için deneyimleyemediğiniz bir oyunu ücretsiz deneyebileceğinize dair bir haberle Webtekno’da karşılaşmanız mümkün. Webtekno, oyunlara dair kampanya, deneme sürümleri, ücretsiz etkinlikler gibi birçok güzel haberi anında oyun tutkunlarıyla paylaşarak kullanıcılarını hiç beklemediği anda mutlu ediyor. Webtekno Oyun sayfası üzerinden bu gibi kampanya ve etkinlikleri anında yakalayabilir, oyunlara dair merak ettiğiniz haberlere ulaşabilirsiniz.

Sinema ve dizi dünyasında yaşanan gelişmeleri kaçırmayın

 
Son yıllarda gittikçe yaygınlaşan şekilde televizyonların hayatımızdaki yerini dijital platformlar almaya başladı. Amazon, Netflix, Blutv gibi birçok internet platformu yerli, yabancı yüzlerce film, dizi ve belgeseli bizlere sunuyor. En popüler içerikleri hepimiz hızla izlerken sonrasında zevkimize ve ilgimize uygun dizi ve filmleri seçmek vakit alıyor. Hepimizin yaşadığı bir klişe olarak kimi zaman film seçmemiz izleyeceğimiz filmin süresi kadar bile sürebiliyor. Bu durumlarda güvenebileceğimiz kaynaklardan fikir almak, yorum ve eleştirilere bakmaksa bir çok zaman işimize yarıyor. Fakat bunu da doğru bir mecradan gerçekleştirmek gerekiyor. Sıradan yorum ve eleştiri yazıları keyifli bir izleme sürecinin önüne geçen bir etken olabiliyor.
 
Bu noktada Webtekno büyük bir ihtiyaca cevap veriyor. En güncel dizi ve filmlere dair hazırlanan ayrıntılı içeriklerle ne izlesem derdinin büyük ölçüde önüne geçiyor. Merak ettiğiniz bir diziyi arkadaşınızla ayrıntılı bir şekilde değerlendirir gibi samimi bir dille bizlere aktaran Webtekno, birçok zevke hitap ediyor. Bunun yanında en sevdiğiniz dizi ve filme dair bilmediğiniz noktalardan tutun da, çekim aşamasının nasıl olduğuna kadar sinema dünyasına dair merak ettiğiniz birçok bilgiye ve ince eleyip sık dokunarak hazırlanmış listelere Webtekno’dan ulaşmanız mümkün.

Webtekno uygulaması ile gündemi kaçırmayın

 
Webtekno iOS ve Andorid işletim sistemlerinde kullanabileceğiniz uygulaması ile masaüstü tecrübesini akıllı telefonlarınıza taşıyor. Teknoloji dünyasına dair tüm gelişmeleri tek tık ile akıllı telefonlarınızdan takip edebiliyorsunuz.
 
Webtekno uygulaması, şık tasarımı, kullanıcı davranışları düşünülerek hazırlanmış arayüzüyle sıkılmadan kullanabileceğiniz bir uygulama. Gün içinde önemli haberlere dair telefonunuzda Webtekno’dan bildirim görebilirsiniz. Fakat bu bildirimlerin sayısı sizleri sıkacak kadar çok değil. Gerçekten önemli ve kayda değer haberleri bildirim olarak göndererek sıkılmadan takip edeceğiniz bir uygulama olmayı başarıyor. Bunun yanında yoğun bir günde haberleri takip edemediniz mi? Gündemden uzak kalmamanız için Webtekno uygulama kullanıcılarına günün en önemli altı haberinden oluşan bir bülteni her akşam sunuyor. Böylece günün en sakin saatlerinde sizin için hazırlanmış bülten sayesinde gündemi hızla takip edebiliyorsunuz.
 
Webtekno’yu bir defa ziyaret ettiğinizde rakiplerinden farklı olduğunu görebilirsiniz. Webtekno, ana akım medyadan uzak bir anlayış ile kendi gündemini yaratıyor. Dünyadaki haber gündemini anında Türkiye gündemine en iyi ve özgün içeriklerle taşıyor. Teknoloji, bilim ve dijital dünyaya dair merak ettiğiniz her şeye Webtekno üzerinden ulaşabilirsiniz. Merak ettiklerinize ulaşırken sıkılmayacağınız eğlenceli bir platform olduğunu da söyleyebiliriz.Gündemden en iyi şekilde haberdar olmak için Webtekno web sitesini takipte kalın, uygulamasını indirerek Webtekno ayrıcalıklarından siz de yararlanın.