Geçtiğimiz hafta Genel merkez tarafından Lapseki AK Parti ilçe başkanı olarak görevlendirilen Av. Namık Ergin, Lapseki’de çeşitli kurumları ziyaret ederek, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz’ın makamında misafir oldu. AK Parti ilçe başkanlığı görevini yürüten Recep Bulan, Teşkilat Başkanı Şaban Kılıçan, Kadın kolları başkanı Firdevs Kıroğlu ve Gençlik kolları başkanı Oğuzhan Çırak ile birlikte gezen Ergin, İlçe Emniyet Müdürü Ömer Yıldız’ı da ziyaret etti.
 
“UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞIYORUZ”
Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz kendisine yapılan bu ziyaretten ötürü mutlu olduğunu dile getirerek, “Yerel seçimler öncesinde ilçe başkanı görevini yürüten Halil Özer kardeşimizin ilk genel meclis üyeliği için istifasının ardından ilçe başkanlığı görevi Recep Bulan arkadaşımıza verilmişti. O tarihten bu tarafa kadar AK Parti ilçe başkanlığı görevini Recep Bulan arkadaşımız yürüyordu. Kendisine özellikle teşekkür ediyorum. Yaklaşık bir yıldır uyum içerisinde çalışıyoruz. Yapmış olduğu hizmet ve bize verdiği destekten dolayı tekrar kendisine teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz hafta genel merkezimiz tarafından Lapseki AK Parti İlçe Başkanı olarak Av. Namık Ergin kardeşimiz görevlendirildi. İnşallah bu güne kadar olduğu gibi uyum içerisinde bundan sonra Namık başkanımızla da memleketimize hizmet etmeye çalışacağız elimizden geldiğince imanlar çerçevesinde. Elbette ki bu bir bayrak yarışı daha önce Halil Özer ve diğer arkadaşlarımız vardı sonrasında Recep Bey ve şimdi de Namık kardeşimiz var. Teşkilatlarımız ile birlikte ilçe merkez, belde ve köylerimize memleketimize hizmet etmek için var gücümüzle bugüne kadar olduğu gibi çalışacağız. Tekrar kendilerine hayırlı olsun Allah mahcup etmesin”  diye konuştu.
 
“BELEDİYEMİZ BİZİM GÖZ BEBEĞİMİZ”
AK Parti İlçe Başkanı Av. Namık Ergin ise ziyaretler sonrası yaptığı açıklamada, ”Yaklaşık 5-6 gün kadar önce genel merkezimiz tarafından bana verildi. Yerel seçim öncesinde Halil Özer kardeşimiz ilçe başkanıydı il genel meclis üyeliği için istifa etti vekâleten daha sonra ilçe başkanlığı görevi Recep Abi devam etti. Görev bana verilir verilmez basına açık olarak bir basın toplantısını yaptık. Teşkilatımız ile birlikte bütünleşme, istişare etme niyetiyle göreve başladık. Bugün itibarıyla AK Parti ilçe başkanlığı görevini yürüten Recep Bulan, Teşkilat Başkanı Şaban Kılıçan, Kadın kolları başkanı Firdevs Kıroğlu ve Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Çırak ile birlikte kurum amirleri ziyaretinde bulunduk. Belediyemiz bizim göz bebeğimiz. Eyüp Başkan, çok uzun dönemden beri beraber çalıştığımız, tanıdığımız, bildiğimiz, sevdiğimiz bir başkanımız. İnşallah bundan sonraki dönemde hem belediyeyle hem de içimizde diğer bürokrasiyle, hem muhtarlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde güzel işler yapacağız inşallah” ifadelerini kullandı.
 
Sevi Gözay UĞURLU