Özellikle yaz aylarında birçok Kepezli ’ye boğaz manzarasında dinlenme imkanı sağlayacak olan Halk Kafe, fiyatları ile de dikkatleri çekiyor. Kepez Boğazkent Mahallesi Şenkartal Sokak’ta hizmete giren Halk Kafe’nin açılışı ise geçtiğimiz gün Belediye Başkanı Birol Arslan’ın katılımı ile gerçekleşti.
Kafenin açılışına, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan, CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık ve vatandaşlar katılım gösterdi.
 
“HEMŞERİLERİMİZ BURADAN BÜYÜK BİR MEMNUNİYETLE AYRILACAK”
Başkan Arslan, kafenin açılışında açıklamada bulunarak, “Kepez’de güzel şeyler olmaya devam ediyor. Toprak Mahsulleri altında belediyemize ait alanı kafeye dönüştürdük.  Adını da Halk Kafe koyduk. Çocuk oyun grupları var. Çocuklar eğlenirken aileler dinlenme olanağı bulacak. Belediyemiz tarafından işletiliyor. Belediye personellerimiz tarafından bu hizmet verilecek. Müzik, televizyon yok, okuma köşesi var. Denizin içine iskele yapıyoruz, izin süreci başlattık. Tamamlanınca devreye girer. Çanakkale’de nasıl Kültür, Özgürlük Parkı varsa, burada da Halk Kafe var. Tertemiz olacak ve buna dikkat edilecek. Gelen hemşerilerimiz buradan büyük bir memnuniyetle ayrılacak. Herkes gelsin, Kepez’de gününü geçirsin, bahçemiz çok güzel. Buradaki politikamız para kazanmak üzere değil, halka en uygun hizmeti sunmak, en temiz hizmeti sunmak” diye konuştu.
 
Ayrıca açılışa katılan davetlilere de bir açılış konuşması yapan Arslan, “Çanakkale Boğazının en değerli yerinde sevdiklerimizle buluşup sohbet edebileceğimiz, işletmesini belediyemizin yapacağı, Halk Kafe’mizin açılışını gerçekleştirdik. Açılışımıza katılım sağlayan tüm hemşerilerime saygılarımı sunuyorum” dedi.
 
Gizem Tuğçe BAYHAN