Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar’ın Ankara’da CHP Genel Yardımcısı Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek ile birlikte CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na gerçekleştirdiği ziyarete dair sosyal medyada yaptığı paylaşımlara, CHPli Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’dan gelen sitemkar yorum dikkat çekti.  

Bir takım ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya giden Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, CHP Genel Yardımcısı Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek ile birlikte CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na da konuk oldu. Özacar ziyareti twitterdan fotoğraflarıyla paylaşarak “Ankara programımızda CHP Genel Merkezine giderek Genel Başkan Yardımcımız ve Çanakkale Milletvekilimiz Muharrem Erkek ile beraber Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret ettik. Genel başkanımızın Gelibolu'ya gönderdiği selamı sizlerle paylaşıyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Özacar’ın bu paylaşımına bir süre sonra sitemkar bir yorum geldi. Yorumu yapan ise CHP’li Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’dı. Başkan Gökhan, “Benim panele de gelebilseydin ne iyi olurdu” ifadelerini içeren yorumuyla dikkat çekerken, bu durum bir anda Çanakkale’de günün en çok konuşulan konuları arasına girdi.
Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da aynı tarihte Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından Ankara’da gerçekleşen "Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisi" kapsamında düzenlenen “Akıllı Şehir Yönetişimi ve Kapsayıcılık” paneline konuşmacı olarak katılmıştı. Gökhan’ın bu yorumuna ise Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar’dan henüz bir cevap gelmedi.

Ersan KÜÇÜKKURU