Fox Tv'de yayınlanan İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat programında içeriğindeki yerel medyadan haberlerde Boğaz Gazetesi’de yer aldı.

Sabah haberlerinin ses getiren programı İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat, Anadolu2nun nabzını yerel medya ile tutmaya devam ediyor. En çok izlenen haber programları arasında yer alan İsmail Küçükkaya’nın Çalar Saat’i, ülke gündemini ulusal haberlerle aktarırken, Türkiye’nin dört bir yanında da yerel gazete haberleriyle Anadolu’nun nabzını yansıtmayı sürdürüyor. Haber programının içerisinde ve katıldığı toplantılar ile konferanslarda da yerel gazetelere sahip çıkılması ve desteklenmesini her zaman gündeminde tutan Küçükkaya, kendi katkısını da programında sunmaya devam ediyor.

Bu bağlamda gazetemiz de İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat programında yerel medyadan haberler bölümünde yer buldu. Boğaz Gazetesi’nin 16 Ocak 2020 Perşembe tarihli ‘İki Yılın Rekoru Kırıldı’ başlığıyla Çanakkale’de Aralık ayında 1573 konut satışını içeren manşet haberi Küçükkaya tarafından ekrana yansıtıldı. Ön sayfada yer alan diğer haberler de başlık ve spotları okunarak izleyicilere aktarıldı. Boğaz Gazetesi olarak bizlerde  yerel basına destek veren İsmail Küçükkaya’ya teşekkürlerimiz sunuyoruz.

Sevi Gözay UĞURLU